За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Конфитюрът на Малина

Балада за самозвания рицар Желязко и огнедишащия дракон Димчо
Балада за самозвания рицар Желязко и огнедишащия дракон Димчо
Комплект „Шаро Холмс“ с автограф
Комплект „Шаро Холмс“ с автограф
Автор: Светла Радивоева 36219
22.00 лв. 2999-10-10 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 978-619-164-610-4

Малина е срамежливо таралежче, което живее в гората и много обича да чете. Освен това то отглежда малини в градината си, за да прави от тях вкусен конфитюр.

Един ден конфитюрът привлича вниманието на съседите. Малина се запознава с тях, черпи ги със сладкото и скоро става част от сплотена общност. Новите приятели й помагат да се грижи за градината си и споделят другото й любимо хоби – четенето.

Автор

Светла Радивоева

Светла Радивоева е родена и израснала в София. Още от малка има силна страст към рисуването и анимацията. Започва кариерата си в малко студио в България като асистент аниматор, a по-късно като 3D аниматор в студио за компютърни игри. След като приключва обучението си за 3D керъктър аниматор през 2010 г., Светла се мести в Белгия и там работи по първия си пълнометражен анимационен филм. През 20...

Допълнителна информация

Година 2024
Превод Катя Перчинкова
Оригинален език Английски
Художник Светла Радивоева
Дизайн Светла Радивоева | Яна Аргиропулос, адаптация
Обем 40 с.
Формат 23 х 23 см
Корици Твърди
Категории Enthusiast Children's Books

За медиите

Талантливата аниматорка Светла Радивоева повежда малките читатели на приказно пътешествие в гората с първата си книга „Конфитюрът на Малина“. Изданието е част от поредицата на студио „Уолт Дисни“, която цели индивидуално да представи работата на своите забележителни художници. В България чудатата история, посветена на споделянето и приятелството, излиза под знака на „Ентусиаст“.

Светла Радивоева стои зад едни от най-успешните продукции на студио „Уолт Дисни“ като „Замръзналото кралство“, „Разбивачът Ралф“, „Зоотрополис“, „Смелата Ваяна“, „Замръзналото Кралство 2“, „Енканто“ и др.  Още от малка тя има силна страст към рисуването. Започва кариерата си в малко студио в България като асистент аниматор, a по-късно става 3D аниматор на компютърни игри. През 2010 г. работи по първия си пълнометражен анимационен филм в Белгия.

„Отдавна исках да творя и в друга област освен в анимацията“, споделя Светла Радивоева. „С „Конфитюрът на Малина“ имах възможност да участвам в целия процес по създаването на книгата и да поведа читателя на емоционално приключение. Много се вълнувах да работя по изданието, защото рисуването винаги е било неизменна част от живота ми.“

Историята разказва за срамежливото таралежче Малина, което живее в гората и много обича да чете. Освен това то отглежда малини в градината си, за да прави от тях вкусен конфитюр. Един ден, когато конфитюрът привлича вниманието на съседите ѝ, Малина се запознава с тях, черпи ги със сладкото и скоро става част от сплотена общност.

Светла отбелязва, че конфитюрът е символ на щедростта и добротата на Малина, която обединява всички животни в гората и открива нови приятелства. Затова в края на книгата е приложена и рецептата за приготвяне на вкусното сладко с напомняне за споделяне.

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: