За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

ЗА ТЪРГОВЦИ


 

Вие сте търговец и имате интерес към книгите на „Ентусиаст“, „Апостроф“ и други издания в уеб магазина ни? Дошли сте на правилното място!

Тук ще откриете специални възможности и условия, които да улесняват максимално избора и закупуването на книги, издадени от  издателства „Ентусиаст“ и „Апостроф“, както и на издания, които се разпространяват ексклузивно от „Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД.

 

Възможностите се разкриват от момента, в който се регистрирате като юридическо лице на www.enthusiast.bg и въведете данните на вашата фирма. В рамките на следващия работен ден вашият профил се идентифицира и придобива следните възможности:

30% отстъпка от коричните цени на всички книги (всички книги ще се визуализират със задраскана основна цена, а цената с отстъпка ще бъде показана в червено);

безплатна доставка при поръчка над 200 лв. (чрез куриерска фирма „Спиди“ до офис на куриера) / Преферeнциални цени на куриерската услуга със „Спиди“ за доставка под 200 лв;

– плащане чрез пощенски паричен превод / наложен платеж при получаване на поръчката или плащане предварително с банков превод;

– запазване на желаните продуктите като оферта и финализиране на поръчка на по-късен етап;

– експорт на предварителна оферта в Xls (Excel) файл;

–  при реализиране на офертата само с един клик може да направите поръчка към нас, а ние ще изпратим книгите на следващия работен ден.

 

Освен това имате възможност по всяко време да експортвате целия ни каталог в Xls (Excel) файл (Каталог „Ентусиаст“), който съдържа пълна информация за книгите:

ЗаглавиеISBN | Автор | ЖанрГодина на издаванеТип корици ФорматОбем Корична ценаНамалена цена | Наличност

 

Разработихме и приложихме всичко това в www.enthusiast.bg, за да улесним  и ускорим работния процес и за двете страни. Не се колебайте да се регистрирате още сега!


Разбира се, може да ни посетите и на място в гр. София, книжна борса „Сиела“ (бившата „Искър), ет. 2, офис 39.

За допълнителни въпроси, помощ и уточнения пишете на dimtirov@enthusiast.bg; sales@enthusiast.bg или позвънете на следните телефони:

0878 903 665 (Младен Димитров);

0879 009 566 (Любомир Янкулов).

 

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: