За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

БИБЛИОТЕКИ И УЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ


 

Представител сте на библиотека, читалище или учебно заведение и имате интерес към книгите на „Ентусиаст“, „Апостроф“ и други издания в уеб магазина ни? Вие сте на правилното място!

Тук разработихме специални възможности и функционалности, които да отговарят максимално на Вашите нужди при кандидатстване по проекти за закупуване на книги към Министерство на културата (МК) или когато просто обновявате фонда си.

Възможностите се разкриват от момента, в който се регистрирате като Библиотека / Читалище / Учебно заведение на www.enthusiast.bg и въведете данните на съответното учреждение. В рамките на следващия работен ден вашият профил се идентифицира и придобива следните възможности:

27% отстъпка от коричните цени на всички книги (всички книги ще се визуализират със задраскана основна цена, а цената с отстъпка ще бъде показана в червено);

безплатна доставка при поръчка (чрез куриерска фирма „Спиди“);

– опция за запазване на продуктите като оферта;

– опция за експорт на предварителна оферта (нужна за бюджетиране и кандидатстване по програмите на МК) в XLS (Excel) файл;

–  при одобрение на оферта от ваша страна до поръчка ви дели само един клик, след това ние ще обработим заявката и ще изпратим книгите на следващия работен ден.

 

Разработихме и приложихме всичко това във www.enthusiast.bg, за да улесним работния процес и за двете страни, защото всички библиотеки, читалища, университети, училища и други учебни заведения са важни за нас!

Не се колебайте да се регистрирате още сега!

 

*Считано от 1 януари 2023 г. заявките за книги от всички Библиотеки / Читалища / Учебни заведения ще бъдат обработвани само и единствено през формата на www.enthusiast.bg след завършена регистрация. 

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: