За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Карти за всеки ден - Лечението на петте рани

Слънчевото яйце
Слънчевото яйце
Ала-бала-ница
Ала-бала-ница
Автор: Лиз Бурбо 36073
30.00 лв. 2999-10-10 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 200-000-000-001-5

Купи с отстъпка

заедно с други книги от:

Лиз Бурбо

Този комплект карти е допълнение към книгите „Петте рани, които ти пречат да бъдеш какъвто си“ и „Лечението на петте рани“. Целта им е да ви подкрепят да приложите на практика съветите на Лиз Бурбо и да ускорите лечебния процес. С тяхна помощ ще  осъзнаете по-добре раните, от които страдате, и най-вече, ще вървите по-уверено по пътя към изцелението.

Комплектът съдържа по 11 карти за всяка от петте рани. Всеки ден можете да теглите на случаен принцип една от тях и да изпълнявате предложеното от Лиз Бурбо на нея. 

Автор

Лиз Бурбо

Световноизвестната писателка Лиз Бурбо е автор на 26 книги, които са продадени в близо 5 милиона екземпляра. От откриването на нейната школа през 1982 година учението й е помогнало на огромен брой хора да направят конкретни промени във всекидневието си и да подобрят живота си. СЛУШАЙ СВОЕТО ТЯЛО – най-голямото училище по личностно развитие в Канада – вече има свои работни ателиета ...

Допълнителна информация

Година 2022
Превод Гергана Соколова
Оригинален език Френски
Дизайн Яна Аргиропулос
Обем 56 карти
Формат 13 х 9 см
Категории Enthusiast Books

За медиите

Световноизвестният специалист по личностно развитие Лиз Бурбо ни представя иновативен метод за самопомощ при лечението на душевните рани. Комплектът с петдесет и пет карти с полезни съвети, предлаган от „Ентусиаст“, е допълнение към книгите ѝ „Петте рани, които ти пречат да бъдеш какъвто си“ и „Лечението на петте рани“. По лесен и достъпен начин посланията дават насоки и подкрепа за изцелението на всяка една от раните на душата: отхвърляне, изоставяне, унижение, предателство и несправедливост. Дизайнът на кутията и картите правят комплектът подходящ за подарък, който може да се използва самостоятелно и заедно с книгите.

Лиз Бурбо е автор на 26 книги, продадени в близо 5 милиона екземпляра и преведени на повече от 20 езика. Нейното учение мотивира и помага на повече от 40 000 души да достигнат пълния си потенциал. В момента СЛУШАЙ СВОЕТО ТЯЛО е най-голямото училище за личностно развитие в Канада и има свои работни ателиета в повече от 25 страни.

Авторката и специалист по личностно развитие винаги е насърчавала последователите си към постигането на дълбока вътрешна хармония и този път не изневерява на стила си. Комплектът е разделен на пет групи съответстващи на петте рани, които Бурбо описва в книгите си. Всяка категория съдържа по единадесет карти, а според инструкциите е необходимо ежедневно да се изтегля по една на случаен принцип. Върху всяка карта-помощница е написан полезен съвет, чието изпълнение довежда до осезаем прогрес. Със системна практика на този метод и доза увереност душевните притеснения са леснопреодолими.

С приятелски тон Лиз Бурбо ни окуражава към по-дълбоко вглеждане в себе си, за да забележим в коя сфера от живота ни се спотайва неосъзнат страх и смело да го предотвратим. Специалистката по личностно развитие открива път към човешката душа, вижда разковничето на проблема и предлага постижимо решение за отстраняването му.

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: