За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Сдружението за вълшебните еднорози

Любов, любов, любов
Любов, любов, любов
Портретът на Дориан Грей
Портретът на Дориан Грей
35963
25.00 лв. 2999-10-10 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 978-619-164-405-6

Сдружението за вълшебните еднорози съществува от векове. То се е посветило на изучаването, разбирането и опазването на еднорозите. Тайното общество винаги е било обгърнато в мистерия – но вече не.

Този официален наръчник документира десетилетия на проучвания и изследвания и ни предоставя най-доброто ръководство за тези фантастични създания.

Най-накрая получаваме доказателство, че еднорозите и тяхната очарователна магия съществуват.

Допълнителна информация

Година 2021
Превод Анелия Петрунова
Оригинален език Английски
Художник Клеър Кейтън, Анджи Алисън, Хелън Дардик, Хари и Зана Голдхок
Дизайн Яна Аргиропулос
Обем 128 с.
Формат 23 х 17 см
Корици Твърди
Категории Enthusiast Children's Books
Хелоуин с книга | -20%

За медиите

В навечерието на Деня на детето за първи излиза книгата, която категорично доказва, че еднорозите и тяхната очарователна магия съществуват. „Сдружението за вълшебните еднорози“, публикувана от „Ентусиаст“, е официалният наръчник, който документира десетилетия на проучвания и изследвания и ни предоставя най-доброто ръководство за тези фантастични създания. Изданието идва с твърди корици и изящни цветни илюстрации, които по неповторим начин представят красивия свят на еднорозите.

Сдружението за вълшебните еднорози обединява хора от цялото земно кълбо и съществува от векове. Работата на мъжете и жените, които членуват в Сдружението, е да документират всичко, което трябва да се знае за тези уникални създания, и да ги защитават, когато са в беда. Тайното общество винаги е било обгърнато в мистерия – но вече не. Неговият 101-ви президент Селуин Е. Фипс споделя повече за срещите си с еднорозите и разкрива непознати до този момент факти за тяхното съществуване.

Вълшебство, грация, преданост, доброта, сила – през цялата история на човечеството еднорозите са изобразявани като символ на различни ценности и идеи. Техните качества и красота са станали повод за възхитителни изображения по целия свят – от кралски гербове до спиращи дъха произведения на изкуството.

От „Сдружението за вълшебните еднорози“ малките читатели не само ще научат кои са седемте семейства еднорози, кои места по света обитават и какви са техните отличителни черти и специални качества, но и ще усвоят загадъчните начини, по които тези същества общуват помежду си и с хората.

Книгата ще накара всеки, докоснал се до нея, да усети присъствието на еднорозите навсякъде, сякаш мъглата се разсейва и слънцето озарява света. Необходимо е само да повярва.

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: