За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Чудните приказки на баба. В градината

Спящата красавица
Спящата красавица
Прекратяване на дяловото участие в ООД и принудително изпълнение върху дружествени дялове
Прекратяване на дяловото участие в ООД и принудително изпълнение върху дружествени дялове
Автор: Карин-Мари Амио 36209
25.00 лв. 2999-10-10 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 978-619-164-591-6

Седем изпълнени с поезия и нежност истории, които да прочетете с цялото семейство!

Запознайте се със зайчето Пти Ду, което готви хубава изненада на майка си за Празника на майките; с малката мишка Капюсин, която е много щастлива, че може да изпразни ученическата си чанта след последния учебен ден; с хитрото палаво патенце Зебюлон, което пречи на приятелите си да поемат по пътя на ваканцията, и с толкова други герои, които изпитват радостите на природата и градината. Нека новите приказки на баба ви очароват и озарят със сиянието си следобедния ви сън и часа, когато големи и малки се отправят към леглото.

Автор

Карин-Мари Амио

Карин-Мари Амио израства, като слуша красиви истории и започна да създава свои собствени, веднага щом се научава да пише. Днес тя е майка на осем деца и писател на пълен работен ден. Автор е на десетки детски книги.

Допълнителна информация

Година 2024
Превод Силвия Колева
Оригинален език Френски
Художник Жюли Мелан
Дизайн Жюли Мелан / Яна Аргиропулос
Обем 64 с.
Формат 23 х 30 см
Корици Твърди
Категории Enthusiast Children's Books

За медиите

С настъпването на първите слънчеви дни френската писателка Карин-Мари Амио ще зарадва малките читатели със седем поетични истории, изпълнени с топлина и нежност. „Чудните приказки на баба. В градината“, публикувана от „Ентусиаст“, разказва приключенията на дружелюбните животни в гората и стопанския двор. Тази пъстро илюстрирана книга е вълшебен подарък за цялото семейство, който е особено подходящ за времето преди сън.

Карин-Мари Амио израства, като слуша красиви истории, и започва да създава свои собствени, веднага щом се научава да пише. Днес тя е майка на осем деца и писател на пълен работен ден. Автор е на десетки детски книги.

„Чудните приказки на баба. В градината“ запознава читателите със зайчето Пти Ду, което готви хубава изненада на майка си за специален празник, и с малката мишка Капюсин, която е толкова щастлива, че може да изпразни ученическата си чанта след последния учебен ден. След тях идва ред на хитрото патенце Зебюлон, което пречи на приятелите си да поемат по пътя за дългоочакваната ваканция, и на още много други герои, които изпитват радостите на природата.

Тази приказна съкровищница прославя приятелството, доверието и обичта, които са в основата на трайните човешки взаимоотношения, и вдъхва спокойствие във всеки, докоснал се до нея. Тя кани читателите да отпразнуват възвърналата се жизненост на природния свят, като се разходят из градини с разцъфващи цветя и усетят свежия полъх на пролетта.

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: