За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Чудните приказки на баба

Шаро Холмс и загадката с изчезналия илюзионист
Шаро Холмс и загадката с изчезналия илюзионист
Недовършеният ръкопис
Недовършеният ръкопис
Автор: Карин-Мари Амио 36172
25.00 лв. 2999-10-10 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 9786191645640

Осем изпълнени с нежност и доброта приказки, които можете да прочетете у дома, с цялото си семейство, преди сън!

Проследете приключенията на Големия елен, който с помощта на малката мишка Сибулет намира отлетелите в бурята страници на книгата си. Научете какво се случва с Татко Заек и Мама Зайка, докато шият пантофки за децата си, както и със самотния мечок, който с изненада открива семейство славеи в пощенската си кутия, и още много други истории!

Отпуснете се и полюлейте душата си, докато слушате невероятните приказки на баба, които ще харесат и на децата, и на възрастните!

Автор

Карин-Мари Амио

Карин-Мари Амио израства, като слуша красиви истории и започна да създава свои собствени, веднага щом се научава да пише. Днес тя е майка на осем деца и писател на пълен работен ден. Автор е на десетки детски книги.

Допълнителна информация

Година 2023
Превод Силвия Колева
Оригинален език Френски
Художник Жюли Мелан
Дизайн Жюли Мелан / Яна Аргиропулос
Обем 64 с.
Формат 23 х 30 см
Корици Твърди
Категории Enthusiast Children's Books

За медиите

С доброта и нежност френската писателка Карин-Мари Амио представя осем трогателни истории, изпълнени с много любов и настроение. „Чудните приказки на баба“ е най-новото попълнение в колекцията с детски книги на „Ентусиаст“, което носи топлината на семейния уют. Особено подходящи за четене преди сън, тези пъстри истории водят в свят, където въображението е безгранично.

Карин-Мари Амио израства, като слуша красиви истории, и започва да създава свои собствени, веднага щом се научава да пише. Днес тя е майка на осем деца и писател на пълен работен ден. Автор е на десетки детски книги.

„Чудните приказки на баба“ проследяват приключенията на Големия елен, който с помощта на малката мишка Сибулет намира отлетелите в бурята страници на книгата си. Малките читатели ще научат какво се случва с Татко Заек и Мама Зайка, докато шият пантофки за децата си, както и със самотния мечок, който с изненада открива семейство славеи в пощенската си кутия, и още много други истории.

Това очарователно издание има за цел да покаже, че обичта, приятелството и мъдростта стоят в основата на дълбоката връзка между поколенията. „Чудните приказки на баба“ са вълшебен подарък за цялото семейство, който надхвърля границите на възрастта.

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: