За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Стария слон

Глава 12
Глава 12
За Духът на българския народ
За Духът на българския народ
Автор: Лоранс Бургиньон 36157
20.00 лв. 2999-10-10 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 9786191645374

Малката мишка и Стария слон живеят под едно дърво и са най-добрите приятели на света.

Обаче Стария слон вече остарява и скоро ще трябва да замине за Страната на слоновете, както е направило и семейството му много преди него.

Това плаши Малката мишка. Тя не е готова да види как нейният приятел си отива.

Но за доброто на Стария слон тя ще трябва да го приеме.

Автор

Лоранс Бургиньон

Лоранс Бургиньон е белгийска писателка, родена през 1963 г. След като учи френска литература в Лиежкия университет тя работи в книжарница за детски издания в продължение на 10 години. От 1992 г. е автор на белгийското издателство „Mijade“, а през 2005 г. получава френската награда за детска литература „Сент-Екзюпери“ за книгата си „Стария слон“.

...

Допълнителна информация

Година 2023
Превод Петя К. Димитрова
Оригинален език Английски
Художник Лоран Симон
Обем 32 с.
Формат 22,5 х 27,5 см
Корици Твърди
Категории Enthusiast Children's Books
Намаления до 35%

За медиите

С много нежност и лекота Лоранс Бургиньон представя на малките читатели емоционална история за остаряването и смъртта. „Стария слон“, издавана от „Ентусиаст“, разказва за малка мишка и нейния голям приятел, който скоро ще напусне този свят. Книгата е отличена с престижната френска награда за детска литература „Сент-Екзюпери“.

След като учи френска литература в Лиежкия университет, Лоранс Бургиньон работи в книжарница за детски издания в продължение на 10 години и то това време пише очерци за детската преса в Белгия. Това засилва страстта ѝ към литературата за по-младите читатели и през 1992 г. тя стартира писателската си кариера.

Малката мишка и Стария слон живеят под едно дърво и са най-добрите приятели на света. Обаче Стария слон вече остарява и скоро ще трябва да замине за Страната на слоновете, както е направило и семейството му много преди него. Това плаши Малката мишка и тя не е готова да види как нейният приятел си отива. Но за доброто на Стария слон тя ще трябва да го приеме.

Трогателната история помага на децата да разберат остаряването и смъртта и да превъзмогнат загубата на любим човек.

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: