За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Най-добрата мама на света

Вампири, гундураци, върколаци
Вампири, гундураци, върколаци
Вечният годеник
Вечният годеник
Автори: Себастиен Перез , Бенжамен Лакомб 36082
25.00 лв. 20.00 лв. 2024-06-02 23:59:59 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 9786191644926

Има хиляда и един начина да бъдеш майка.

Но коя тогава е най-добрата мама на света?

Потърсете я и открийте отговора на този въпрос в трогателните портрети на майките

от животинския (и не само!) свят.

Автор

Себастиен Перез

Себастиен Перез открива страстта си към писането още в ранна възраст. Когато започва да мисли нова история, той се впуска в приключението без колебание. Тогава се раждат неговите произведения, в които преплита фантазия и хумор. Авторът вмъква в текстовете си важни теми като паметта и толерантността. Желанието му да сподели с читателите своите истории е подбудено от художн...

Бенжамен Лакомб

Бенжамен Лакомб е френски автор и художник. Той е един от основните представители на съвременната френска илюстрация. Докато е ученик, Лакомб се занимава с реклама и анимация. Първата книга, която той написва и илюстрира изцяло, е публикувана през 2007 г. и същата година е посочена от списание TIME като една от 10-те най-добри детски книги.
Много от книгите на...

Допълнителна информация

Година 2022
Превод Силвия Колева
Оригинален език Френски
Художник Бенжамен Лакомб
Дизайн Ивайла Пеева
Обем 64 стр.
Формат 24 х 26 см.
Корици Твърди
Категории Enthusiast Children's Books
Намаления до 35%

За медиите

Какво означава да бъдеш майка? Лесен въпрос, на който всеки може да даде собствен отговор. Но дали Мама Писана, Мама Паяк и Човешката Мама отглеждат децата си по един и същи начин?

Френският писател Себастиен Перез и художникът Бенжамен Лакомб представят на децата двайсет вида животни и начините, по които се грижат за малките си. „Най-добрата мама на света“, издавана от „Ентусиаст“, представлява нежен очерк на майчинството, съчетан с очарователни илюстрации.

Себастиен Перез открива страстта си към писането още в ранна възраст. Характерното за неговите произведения е преплитането на фантазия и хумор. Авторът вмъква в текстовете си важни теми като паметта и толерантността. Желанието му да сподели с читателите своите истории е подбудено от художника Бенжамен Лакомб и през 2007 г. излиза първата им съвместна книга.

Бенжамен Лакомб е един от най-ярките представители на съвременната френска илюстрация. Докато е ученик, той се занимава с реклама и анимация. Първата книга, която написва и илюстрира изцяло, е публикувана през 2007 г. и същата година е посочена от списание TIME като едно от десетте най-добри детски издания.

Умилителните портрети в „Най-добрата мама на света“ показват, че всички животни, също като хората, имат семейства, в които майката играе важна роля и не изпуска малките си от очи. Мама Зайка, например, скубе козината от корема си, за да е меко и топло леглото на бебетата ѝ, а Мама Мецана дълго време не пуска рожбите си сами в гората. При някои животни само женските отглеждат потомството си, при други – само мъжките, а при трети – и двамата родители. Но коя тогава е най-добрата мама на света?

Отвъд разнообразието на видовете, та дори и природата, изглежда, едно нещо обединява всички майки на света и то е безусловната любов към децата им.

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: