За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

„Питър Пан“ - колекционерско издание

Петте най-важни нужди на децата в наши дни
Петте най-важни нужди на децата в наши дни
Българските народни приказки - ключ към емоциите на нашите деца
Българските народни приказки - ключ към емоциите на нашите деца
Автори: Джеймс Матю Бари , Мейбъл Луси Атуел 36138
35.00 лв. 2999-10-10 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 9786191645381

Всички деца порастват освен едно.

„Питър Пан“ не е книга само за децата, нито само за възрастните. Тя никога няма да остарее, защото е едновременно за детството и за порастването. Историята има способността да поставя детето и възрастния в точно тази прагова споделена ситуация на несигурност, в която самите понятия „дете“ и „възрастен“ губят от тежестта си, все едно че са поръсени с прашец от крилцата на фея.

Автор

Джеймс Матю Бари

Сър Джеймс Матю Бари (1860-1937) е шотландски писател, журналист и драматург. Дебютният му роман „Better Dead“ излиза през 1887 г., а през 1890 г. Бари започва да пише пиеси. След като се запознава с децата на семейство Дейвис, писателят намира вдъхновение за най-известното си произведение „Питър Пан“. Емблематичният герой се поява за първи път в книгата „Little W...

Мейбъл Луси Атуел

Мейбъл Луси Атуел (1879-1964) е родена в Майл Енд, Великобритания. Тя започва да твори активно през 1922 г. и до сетния си дъх продължава да радва малки и големи почитатели със своето нежно изкуство. От коледни картички за кралското семейство до илюстрации за списания, рекламни кампании в лондонското метро и детски класики, работата на Мейбъл Луси ще остане завинаги в историята като изкуство, ...

Допълнителна информация

Година 2023
Превод Теодора и Боян Атанасови
Оригинален език Английски
Художник Мейбъл Луси Атуел
Дизайн Ивайла Пеева
Обем 280 с.
Формат 16 х 22,5 см
Корици Твърди
Категории Enthusiast Children's Books

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: