За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Енциклопедия на музикалните инструменти

Магьосника от Кремъл
Магьосника от Кремъл
Сто нощи
Сто нощи
Автор: Щепанка Секанинова 36183
25.00 лв. 2999-10-10 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 978-619-164-571-8

Щурчето Далибор иска да стане виртуозен музикант. Но с кой инструмент да започне? С цигулка? С китара? С тромпет? С всичко наведнъж? Е, той има шест крайника, защо не?

Далибор и верният му приятел – славейчето Чарли, обикалят света и научават интересни факти за музикалните инструменти, някои от които са ви познати, а други – доста необичайни. Ако се интересувате поне малко от музика, присъединете се към Далибор и Чарли, за да научите заедно с тях вълнуващите истории на музикалните инструменти.

Автор

Щепанка Секанинова

Щепанка Секанина е чешки автор на книги за деца. След гимназията учи чешка филология и история в Масариковия университет. Докато е още студентка, тя работи в телевизията в Бърно като репортер, а след като добива достатъчно опит, започва да продуцира развлекателни и детски програми.
В момента Щепанка работи като редактор в чешкото издателство „Albatros Media“.

...

Допълнителна информация

Година 2023
Превод Мария Петрова
Оригинален език Английски
Художник Якуб Ценкъл
Дизайн Яна Аргиропулос, адаптация
Обем 68 с.
Формат 21.5 х 28 см.
Корици Твърди
Категории Enthusiast Children's Books

За медиите

С обаятелна нотка и щипка магия чешката писателка Щепанка Секанинова и илюстраторът Якуб Ценкъл канят малките читатели да се запознаят с невероятните истории на пианото, флейтата, акордеона и още много други инструменти. „Енциклопедия на музикалните инструменти“, издавана от „Ентусиаст“, отвежда децата на симфонично пътешествие, което насърчава интереса и любовта към музиката с помощта на двамата духовити герои – щурчето Далибор и славейчето Чарли.

Щепанка Секанинова е автор на книги за деца. След гимназията учи чешка филология и история в Масариковия университет. Докато е още студентка, тя работи в телевизията в Бърно като репортер, а след като добива достатъчно опит, започва да продуцира развлекателни и детски програми. В момента тя е редактор в чешкото издателство „Albatros Media“.

След като завършва обучителна програма за преподаватели по изобразително изкуство, Якуб Ценкъл е привлечен от графичния дизайн. Много скоро той усъвършенства уменията си в сферата и работи в няколко арт студиа, а днес е илюстратор на свободна практика и се занимава основно с издания за деца.

Щурчето Далибор иска да стане виртуозен музикант. Но с кой инструмент да започне? С цигулка? С китара? С тромпет? С всичко наведнъж? Е, той има шест крайника, защо не?

Далибор и верният му приятел – славейчето Чарли, обикалят света и научават интересни факти за музикалните инструменти, някои от които са познати, а други – доста необичайни. Кой би предположил, че в Месопотамия на барабани са свирели само жени? Или, че в древни времена тромпетите са се употребявали само на бойното поле? А кой ли е инструментът на боговете? Освен историите, децата ще научат и за едни от най-известните музиканти и композитори, благодарение на които светът на музиката е толкова пъстър и богат.

Настоящото издание е своеобразно въведение в музикалната култура за всички малки ентусиасти. Те ще разберат повече за произхода, развитието и забележителната индивидуалност на различните видове инструменти.

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: