За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Аз ще бъда учен

Скрито наследство. Необясними находки и изображения от България и Балканите
Скрито наследство. Необясними находки и изображения от България и Балканите
Пет годишни времена
Пет годишни времена
Автор: Теро Миелонен 36107
16.00 лв. 12.80 лв. 2024-06-02 23:59:59 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 978-619-164-515-2

„Аз ще бъда учен“ е увлекателна и вдъхновяваща книга, която разкрива част от необятния свят на науката. Малките читатели ще се отправят на пътешествие из тайните на единайсет изследователски области и ще се запознаят с основните инструменти и методи, използвани в професиите на учените по света. Терминологията и фактите са представени чрез историите на любознателни деца, които, водени от любопитството, тръгват по пътя на откритията и показват как всеки може да стане учен!

Книгата се публикува с финансовата подкрепа на FILI — Finnish Literature Exchange.

Автор

Теро Миелонен

Теро Миелонен е доктор по атмосферни науки. Той изучава ролята на аерозолите в изменението на климата във Финландския метеорологичен институт. Миелонен е автор на „Аз ще бъда учен“. Книгата дава въведение в няколко научни области и показва как може да правите нещата, които сте харесвали като дете, като станете учен.

...

Допълнителна информация

Година 2023
Превод Росица Цветанова
Оригинален език Фински
Художник Мари Ахокойву
Дизайн Яна Аргиропулос
Обем 56 с.
Формат 22,5 х 22,5 см
Корици Меки
Категории Enthusiast Children's Books
Намаления до 35%

За медиите

Кой иска да стане изследовател? „Аз ще бъда учен“ от Теро Миелонен е най-новото попълнение в колекцията за деца на „Ентусиаст“, което впуска малките читатели в необятния свят на науката и ги насърчава да развиват интересите си. Книгата представя единайсет професионални области и техните основни инструменти и методи, използвани от учените. А художничката Мари Ахокойву осигурява безкрайни мигове на забава, като разкрива вълнуващи моменти от изследователската работа.

Теро Миелонен е доктор по атмосферни науки във Финландския метеорологичен институт и изучава ролята на аерозолите в изменението на климата. Вдъхновен от работата си, той и Мари Ахокойву създават „Аз ще бъда учен“. Увлекателна и информативна, книгата умело подтиква децата да следват интересите и хобитата си и след време да ги превърнат в професия.

Изданието съдържа много термини и факти, описани чрез историите на любознателни деца, които, водени от любопитството, тръгват по пътя на откритията. Като малка Кет изследва звездното небе с баща си, а сега работата ѝ е да намира нови планети. Маряне пък обича да търси съкровища и става археолог, който разгадава мистериите на древните култури. Едуардо обожава да играе видео игри. В момента не е професионален геймър, а създава климатични модели и размишлява какъв ще бъде света след сто години.

„Аз ще бъда учен“ е своеобразен наръчник за бъдещи изследователи, който помага на децата да намерят своето място като професионалисти по-късно в живота.

Книгата се публикува с финансовата подкрепа на FILI — Finnish Literature Exchange.

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: