За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Луната – нашата истинска същност

Лукс
Лукс
Лъжичко и неговите приятели
Лъжичко и неговите приятели
Автор: Хули Леонис 4613
14.00 лв. 2999-10-10 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 978-954-2962-46-5

12.00 лв. Електронно издание

ISBN: 978-954-2962-75-5

Купи с отстъпка

заедно с други книги от:

Хули Леонис

Настоящият том ще ви даде едно ново астрологично познание, свързано с вашата истинска личност. Ще бъдете изненадани колко много ще се разпознаете в написаното. Тази книга ще ви отговори и защо не се припознавате в зодиакалния си знак, както и ще отвори вратата към нови аспекти на вашата личност, за които не сте подозирали до момента. Ще си дадете сметка за личната ви сила и за потенциала, който носите от минали животи. Оттук нататък няма да питате хората само коя зодия са и кой им е асцендентът, а ще ги питате и за позицията на лунния им знак.

Автор

Хули Леонис

Хули Леонис е един от най-популярните астролози в България, познат с дългогодишната си практика и със своя иновативен метод на работа. Специализира в сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично познан...

Допълнителна информация

Година 2017
Дизайн Анна Георгиева - Андра
Обем 160 с.
Формат 13 х 20 cm
Корици Меки
Категории Апостроф

За медиите

В началото на новата година „Апостроф“ публикува втора книга от астролога Хули Леонис. „Луната – нашата истинска същност“ е наръчник по себепознание, който дава на читателите астрологични знания, свързани с истинската им личност. Книгата повдига завесата над тайните на Луната в хороскопа на всеки човек, отговаря на въпроса защо не се припознаваме в зодиакалния си знак и отваря вратата към нови аспекти на личността ни, за които не сме подозирали до момента.

Aстрологията е един от най-ценните методи за себепознание. За много хора това себепознание се ограничава до познаване само на позицията на Слънцето в хороскопа, която се нарича по-популярно зодия. Зодията, разбира се, е един от най-важните елементи при тълкуването на рождената карта, но заедно с нея има още един със същата важност – Луната.

Aстрологът Хули Леонис ни учи, че не можем да говорим за истинско познаване на рождената карта, без да отчетем влиянието на Луната. „Много често хората не достигат до енергията на зодията си, защото им е непозната, а оттам те не разпознават и себе си в зодиакалния знак. От този факт мнозинството от хората правят заключения за достоверността на астрологията. Но ако тези заключения се правят на базата на познаването на лунния знак, то всеки ще е убеден в истината, която носи тази наука“, споделя астрологът.

Комбинацията между Слънцето и Луната показва истинска същност на човека – колко е хармонична, колко е напрегната, какви са целите, нуждите и желанията ни в живота. Само зодията няма способността да дава тази информация. Познаването на Луната дава сигурност в това, откъде тръгваме, носи ни един уют за самите нас, че имаме едно познато място, което трябва да пазим и където винаги можем да се връщаме.

В книгата си „Луната – нашата истинска същност“ Хули Леонис разяснява разликата между Слънцето и Луната за конструирането на личността ни и обяснява каква е връзката им в рождената ни карта. Астрологът разглежда всяка една зодия в контекста на връзката на Луната с живота, любовта, майчинството, женствеността. Книгата предоставя информация за силните страни на Луната, за предизвикателствата на слабата Луна и за силата на новолунието и пълнолунието и тяхното влияние върху емоциите и настроението ни.

„Истината ще дойде, когато вие сами усетите ролята на Луната във вашия живот и точно както се радвате, когато откриете някаква характеристика на зодията ви, ще започнете да разпознавате и кога работи Луната ви и какво ви дава.“, окуражава от страниците на книгата Хули Леонис.

„Луната – нашата истинска същност“ е книга, която ни дава необходимата информация и ни провокира сами да анализираме позицията на Луната в картата си. В нея астрологът Хули ни дава знания и насоки, които да ни помогнат сами да изградим пълната картина на това, което представлява Луната в нашия живот.
 

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: