За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Лъжичко и неговите приятели

Луната – нашата истинска същност
Луната – нашата истинска същност
Любимецът на жените
Любимецът на жените
Автор: Моника Хюлсхоф 4616
15.00 лв. 2999-10-10 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 978-619-164-241-0

Лъжичко и Ножчо са скарани. „На никого не му е притрябвала някаква си лъжица“, извиква Ножчо и започва да твърди, че двамата с Виличка са най-добрият екип. Защото те двамата се справят и с най-твърдата храна, а Лъжичко може само да разбърква супа, пудинг и извара.

Това обаче изобщо не е вярно. Защото когато Ножчо се втурва в най-голямото приключение в живота си, той би бил загубен без своя Лъжичко.

Завладяваща книжка с илюстрации, в която ножът, вилицата и лъжицата оживяват.

Автор

Моника Хюлсхоф

Моника Хюлсхоф следва социална и медийна педагогика в Кьолн. Учи още в Колежа по куклен театър в Бохум и след това дълги години работи като кукловод. От 1991 г. е автор и режисьор на много формати за детски филми, сред които „Мише шоу“, „Науката те кара да ахваш“ и „Слонски бюлетин“, за които е отличена с наградата „Златното врабче“ през 2012 г. ...

Допълнителна информация

Година 2017
Превод Велислава Вълканова
Оригинален език Немски
Художник Мартина Матос
Обем 32 с.
Формат 21 х 23,5 cm
Корици Твърди
Категории Enthusiast Children's Books

За медиите

С логото на издателство „Ентусиаст“ излезе забавната книга за приятелството и ревността – „Лъжичко и неговите приятели“.

Един ден Ножчо решава да изследва света под масата. Отначало много се радва на смелостта си да скочи толкова надалече от толкова високо, но после осъзнава, че обратният път е невъзможен и въодушевлението му бързо се помрачава. За щастие, на Лъжичко му хрумва гениална идея и двамата с Виличка успяват да му помогнат. Точно спасението на Ножчо обаче се превръща в причина за най-голямата кавга между тримата приятели. Кой е най-добрият? Кой може най-много? Кой е най-полезен за другите?

Ревността поражда неувереност. Точно на нея се опира писателката Моника Хюлсхоф, за да покаже нагледно на малките читатели и слушатели колко може да е крехко едно иначе голямо приятелство, когато в него се промъкнат завистта и ревността.

Хюлсхоф подхожда към темата за разбирателството, като интегрира идеята за това колко е ценно да сме различни във вълнуваща история с няколко прибора. Чрез нея най-малките разбират, че всички сме важни и имаме значима роля в живота, че когато сме задружни, бедите и препятствията се преодоляват по-лесно. И по-забавно.

Езикът на немската писателка е топлосърдечен и емпатичен и препраща към истинския живот. Най-важните думи и понятия са обособени шрифтово и графично, а илюстрациите и текстът се допълват по великолепен начин, благодарение на илюстраторката Мартина Матос.

В историята Лъжичко се сблъсква с всички възможни емоции – тъга, печал, ревност, завист, радост, скарва се с най-добрия си приятел и накрая измисля план за неговото спасяване. Малките читатели и слушатели успяват да вникнат в чувствата на героите, научават се как да разрешават спорове и да поставят приятелството над всичко.

Запленяваща книжка с илюстрации, в която ножът, вилицата и лъжицата оживяват и превръщат масата в терен на голямо приключение.

Любекер Щатцайтунг

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“  и „ЕКОНТ“ (временно не се извършват доставки с куриерска фирма "ЕКОНТ"!) след като Потребителя избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00ч. ще бъдат изпълнявани най-рано в следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон: +359 878 903 665 или +359 879 009 566.
Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

*За повече информация – ценова листа „ЕКОНТ“ временно не се извършват доставки с куриерска фирма „ЕКОНТ“!

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 10.03.2022г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: