За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Уроците на Сатурн

Убийството на мистериозната жена
Убийството на мистериозната жена
Убийството на Бусе
Убийството на Бусе
Автор: Хули Леонис 3279
14.00 лв. 11.20 лв. 2024-06-02 23:59:59 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 978-954-2962-53-3

12.00 лв. Електронно издание

ISBN: 978-954-2962-78-6

Купи с отстъпка

заедно с други книги от:

Хули Леонис

Настоящата книга ни разкрива какви са уроците на Сатурн – планетата, която свързва в живота ни миналото с настоящето и бъдещето. Припомня ни какво не сме научили, както и какво трябва да научим, за да сме щастливи в бъдеще. Без да се изправим пред уроците на Сатурн и да се справим с тях, ние няма как да сме щастливи. Само че има едно условие – за да можем да се справим с тези уроци, ние трябва да сме зрели, мъдри и да сме овладели страховете си. Не успеем ли да направим това, Сатурн ще бъде най-голямото предизвикателство в живота ни. Успеем ли обаче, тогава ще се насладим на зрялото и заслужено щастие и ще се възхищаваме на собствената си сила.

В този том има както застъпено астрологичното познание, така и елементът на изследването на родовата енергия. Книгата е незаменим спътник на всеки човек в процеса на опознаването на себе си.

Автор

Хули Леонис

Хули Леонис е един от най-популярните астролози в България, познат с дългогодишната си практика и със своя иновативен метод на работа. Специализира в сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично познан...

Допълнителна информация

Година 2017
Дизайн Биляна Славкова
Обем 216 с.
Формат 13 х 20 cm
Корици Меки
Категории Апостроф

За медиите

Да провокираш мислите си и да преоткриеш себе си – това със сигурност е най-трудното предизвикателство, пред което се изправяме в нашето съществуване. След „Пътят на душата през зодиака“ и „Луната – нашата истинска същност“ книгата на астролога Хули Леонис „Уроците на Сатурн“ от издателство „Апостроф“ представя нов алтернативен начин за постигане на житейско израстване. Изданието разкрива важността на Сатурн в живота ни, защото още преди да се родим, ние вече сме предопределени да извършим конкретни дела. А без да познаваме позицията на планетата в рождената ни карта, пътят към себепознанието върви в грешна посока.

Ако Луната дава опитността, от която идваме, а Слънцето ни дарява силата, която сме избрали да развием в този живот, то Сатурн може да бъде определен като следача на кармата. Той показва еволюцията на хората в духовен план, къде се намират в своя житейски път, какво са усвоили и какви са уроците, които им предстои да усвоят. При появата си на бял свят съдбата ни вече има планове за нас. А какви са те може да ни разясни само позицията на Сатурн по знак и дом в личната астрологична карта.

Тази на пръв поглед нелека задача може да бъде постигната, като проследим позицията на Сатурн в нашия зодиакален знак. Неслучайно в книгата планетата е разгледана като дете – от една страна, защото влиянието ѝ започва от началото на нашето съществуване, а от друга – родителите ни са първите хора, които ни подготвят за уроците на Сатурн.

Сатурн е учителят, който проследява дали и до каква степен си взимаме поуки от грешките си, той „ни посочва задачата, но и ни показва съвсем ясно наградата, която ще получим, ако положим необходимите усилия.“ Без значение дали сме отличници, или не се спряваме толкова добре, плановете на Сатурн за нас няма да се променят. Те просто ще изчакат правилния момент, когато душата ни е достатъчно подготвена, за да се справи с изпитанията.

„Уроците на Сатурн“ е наръчник за родителите, които са неизменна част както от самото създаване на проблемите, така и от тяхното разрешаване. Това е книга и за порасналите деца, които от позицията си на родители, вече са се сблъскали със Сатурн и още по-силно усещат коя е посоката, в която да насърчат своите поколения.

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: