За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Моят куфар на точки

По здрач. Моят живот в семейство Делон
По здрач. Моят живот в семейство Делон
Мастиленият лабиринт
Мастиленият лабиринт
Автори: Валери Вайсхар Джулиани , Сандра Солине 36141
15.00 лв. 2999-10-10 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 9786191645411

Напоследък много неща в живота на Виолет са се променили.

Доскоро родителите ѝ са се целували и са се забавлявали заедно...

но това е било, преди да се разделят.

Обаче има едно нещо, което никога няма да се промени:

това, че нейните родители я обичат.

Автор

Валери Вайсхар Джулиани

Още от малка Валери Вайсхар Джулиани започва да пише кратки текстове и стихове. Страстта ѝ към литературата за деца се появява по време на работата ѝ като учител, а основният ѝ източник на вдъхновение е нейният син.

...

Сандра Солине

Сандра Солине е графичен дизайнер по образование и самоук илюстратор. Въпреки че има предпочитания към винтидж илюстрациите, тя няма изграден стил и рисува според настроението си. 

Допълнителна информация

Година 2023
Превод Мария Чунчева и Виктория Бисерова
Оригинален език Френски
Дизайн Аксел Ванхооф / Яна Аргиропулос
Обем 32 с.
Формат 21,5 х 25,8 см
Корици Меки
Категории Enthusiast Children's Books
Намаления до 35%

За медиите

Трогателна и нежна история от френските автори Валери Вайсхар Джулиани и Сандра Солине разкрива как децата забелязват промените в семейството по време на раздялата на техните родители. „Моят куфар на точки“, издавана от „Ентусиаст“, среща малките читатели с Виолет, чиито майка и баща започват да се държат различно, докато един ден тя не се сдобива със своя куфар на точки. В края на книгата към родителите се обръща детския психолог и психотерапевт Надежда Милева, за да им даде насоки как да създадат увереност на детето си.

Още от малка Валери Вайсхар Джулиани започва да пише кратки текстове и стихове. Страстта ѝ към литературата за деца се появява по време на работата ѝ като учител, а основният ѝ източник на вдъхновение е нейният син. За създаването на „Моят куфар на точки“ тя се обръща към илюстраторката Сандра Солине, която този път влиза в ролята на писател.

Напоследък много неща в живота на Виолет се променят. Доскоро родителите ѝ са се целували и са се забавлявали заедно, но това е било преди да се разделят. Обаче има едно нещо, което ще остане завинаги: това, че майка ѝ и баща ѝ я обичат безкрайно.

За да се разбере идеята за раздялата, историята постепенно разкрива промяната в развлеченията на Виолет и семейството ѝ, а куфарът на точки служи като символ на споделената грижа върху детето.

„Съществува  концепция  в  обществото  ни,  според  която  децата  под  определена  възраст  „не  разбират“  или  не  са  засегнати  от  родителската  раздяла, но това не е така“, споделя Надежда Милева. „Децата от всички възрасти са чувствителни към родителския развод. Точно затова е важно какво чуват по темата, какво виждат  от  поведението  на  родителите и как  възрастните  се  справят  с  промяната.“

 

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: