За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Всичко винаги е съвършено! Изкуството да приемаш нещата такива, каквито са

Паяка
Паяка
Комплект „Мистичните пътеки на България“
Комплект „Мистичните пътеки на България“
Автор: Франсоа Льоме 36212
Наличност: Наличен

ISBN: 978-619-164-603-6

Все повече хора днес имат желание да се фокусират върху вътрешните си сили, за да живеят в хармония със себе си и със света около тях и да реализират истинския си потенциал. Но да успеем да достигнем до най-дълбоката част от нас самите и да приемем всичко такова, каквото е, съвсем не е лесна задача. Особено ако пътят, по който трябва да тръгнем, ни е напълно непознат.

Верен на философията си, според която „всичко винаги е съвършено“, Франсоа Льоме ни предлага да ни придружи по този път, който ще ни отведе до преоткриването на връзката със самите нас по метода на пълното съзнание. Със своята способност да използва простички, но докосващи душата думи той ни води стъпка по стъпка към едно по-съвършено разбиране на това кои сме ние в действителност – понякога с хумор, друг път с умението си на разказвач на истории.

Това духовно пътешествие ще ни донесе и едно по-широко разбиране за природата и света около нас, събуждайки интуицията ни и научавайки ни да искаме, за да ни бъде дадено. Ще усвоим изкуството да приемаме нещата такива, каквито са, за да се освободим от вътрешните си съпротиви и да станем по-добра версия на самите себе си.

Автор

Франсоа Льоме

Автор, лайф коуч и световноизвестен лектор, основател на Академията за пълно осъзнаване, Франсоа Льоме е познат с умението си да представя по изключително достъпен начин философията си и да помага на хора от всички краища на света да водят по-хармоничен и осъзнат живот.

Неговото учение подкрепя последователите му в процеса на разбиране на механизмите на страданието, за да се освободя...

Допълнителна информация

Година 2024
Превод Гергана Соколова
Оригинален език Френски
Дизайн Ивайла Пеева
Обем 200 с.
Формат 14 х 21 см
Категории Enthusiast Books

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: