За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Бъди в хармония със себе си

Ордеса
Ордеса
Коко Шанел. Животът на една легенда
Коко Шанел. Животът на една легенда
Автор: Лиз Бурбо 36090
20.00 лв. 2999-10-10 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 9786191645022

15.00 лв. Електронно издание

ISBN: 978-619-164-518-3

Купи с отстъпка

заедно с други книги от:

Лиз Бурбо

 „Бъди в хармония със себе си“ е дългоочакваното продължение на бестселъра на Лиз Бурбо „Слушай своето тяло, твоя най-голям приятел на земята“. Книгата е резултат от непрестанните изследвания на авторката в областта на личностното развитие. В нея тя предлага на своите многобройни читатели нови открития и ги води стъпка по стъпка към духовното осъзнаване и израстване и към изграждането на успешен и щастлив живот.

Книгата има три основни части: Имам, Правя и Съм. Тяхната съвкупност ни показва колко е важно да осъзнаеш от какво имаш нужда, за да бъдеш щастлив, и да пристъпиш към необходимите действия, за да получиш онова, което желаеш, като през цялото време се стремиш да бъдеш себе си.

Всяка глава завършва с практически упражнения, които помагат на читателя да открие пътя към себепознанието. Но само то не може да подобри качеството на живота ни. Единствено конкретните действия ще го направят, защото истинското осъзнаване идва с опита.  

Обичаната от поколения читатели авторка ни споделя мъдростта си, плод на лични наблюдения и преживявания, в една лесна за възприемане и разбиране форма:

Нито едно човешко същество няма силата да направи друг щастлив, защото щастието идва отвътре. Ето защо няма как да бъдем щастливи, ако очакваме някой или нещо да ни донесе това, за което мечтаем.

Автор

Лиз Бурбо

Световноизвестната писателка Лиз Бурбо е автор на 26 книги, които са продадени в близо 5 милиона екземпляра. От откриването на нейната школа през 1982 година учението й е помогнало на огромен брой хора да направят конкретни промени във всекидневието си и да подобрят живота си. СЛУШАЙ СВОЕТО ТЯЛО – най-голямото училище по личностно развитие в Канада – вече има свои работни ателиета ...

Допълнителна информация

Година 2022
Превод Гергана Соколова
Оригинален език Френски
Обем 384 с.
Формат 14 х 21 см
Корици Меки
Категории Enthusiast Books
Намаления до 35%

За медиите

Дългоочакваното продължение на бестселъра „Слушай своето тяло, твоя най-голям приятел на земята“ е вече у нас. „Бъди в хармония със себе си“, издавана от „Ентусиаст“ е резултат от непрестанните изследвания на Лиз Бурбо в областта на личностното развитие. В нея авторката предлага на своите многобройни читатели нови открития и ги води стъпка по стъпка към духовното осъзнаване и израстване и към изграждането на успешен и щастлив живот.

От откриването на школата ѝ през 1982 г. Лиз Бурбо е помогнала на огромен брой хора да направят конкретни промени и да подобрят живота си. СЛУШАЙ СВОЕТО ТЯЛО е най-голямото училище по личностно развитие в Канада и има свои работни ателиета в повече от 25 страни. Бурбо е автор на 27 книги, които са разпродадени в близо 5 милиона екземпляра в целия свят.

„Бъди в хармония със себе си“ е задълбочено и детайлно изследване върху методите за вътрешното усъвършенстване. Бурбо разделя книгата на три основни части: „Имам“, „Правя“ и „Съм“. Тяхната съвкупност показва колко е важно да осъзнаем от какво имаме нужда, за да бъдем щастливи, и да пристъпим към необходимите действия, за да получим онова, което желаем, като през цялото време трябва да бъдем себе си.

Особено внимание Лиз Бурбо обръща на практическите упражнения, с които завършва всяка глава от книгата. Според специалиста по личностно развитие успехът идва с опита и затова тя държи хората да прилагат ментално, емоционално и физически това, което научат от нея. Само по този начин читателят ще открие правилния път към себепознанието.

В „Бъди в хармония със себе си“ Бурбо споделя мъдростта си, плод на лични наблюдения и преживявания, в една лесна за възприемане и разбиране форма. Тя се крепи на принципа, че нито едно човешко същество няма силата да направи друг щастлив, защото радостта идва отвътре. Ето защо няма как да бъдем удовлетворени, ако очакваме някой или нещо да ни донесе това, за което мечтаем.

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: