За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Любов, любов, любов

Мистичните пътеки на България
Мистичните пътеки на България
Последното изкушение
Последното изкушение
Автор: Лиз Бурбо 35959
18.00 лв. 2999-10-10 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 978-619-164-400-1

12.00 лв. Електронно издание

ISBN: 978-619-164-401-8

Купи с отстъпка

заедно с други книги от:

Лиз Бурбо

Всекидневно преживяваме много ситуации, някои от които са трудни за приемане, а за съжаление това поражда конфликти, дискомфорт и недоволство. Тази книга прави равносметка на фундаментите на безусловната любов и приемането.

Благодарение на истински човешки истории и съвети, включени в нея, ще успеете да преживеете по-добре сходни ситуации в собствения си живот и най-вече да ги предотвратите. Акцентира се върху приемането на болестите, смъртта, старостта, загубите, изборите, направени от близките ни, външния вид, слабостите и нараняванията. Това означава да се научите да приемате онова, което изглежда неприемливо.

Докато проследявате израстването на героите, ще откриете изключителните ползи, които произтичат от огромната сила на истинската любов и приемането. Ще се научите да правите разлика между приемам, примирявам се и подчинявам се, както и между различните видове любов – синовна, братска, родителска, интимна, приятелска, притежателна, страстна и безусловна.

Единствена по рода си книга, която ще ви подготви за различните ситуации, с които ще се сблъскате в живота си, и ще ви подкрепи в преминаването през тях.

Автор

Лиз Бурбо

Световноизвестната писателка Лиз Бурбо е автор на 26 книги, които са продадени в близо 5 милиона екземпляра. От откриването на нейната школа през 1982 година учението й е помогнало на огромен брой хора да направят конкретни промени във всекидневието си и да подобрят живота си. СЛУШАЙ СВОЕТО ТЯЛО – най-голямото училище по личностно развитие в Канада – вече има свои работни ателиета ...

Допълнителна информация

Година 2021
Превод Гергана Соколова
Оригинален език Френски
Дизайн Enthusiast
Обем 280 с.
Формат 14 х 21 cm
Корици Меки
Категории Enthusiast Books

За медиите

Какво означава безусловната любов и как да я постигнем? Кои са различните страни на любовта? Как да се научим да приемаме онова, което на пръв поглед изглежда неприемливо? В книгата „Любов, любов, любов“, която „Ентусиаст“ публикува в ново преработено издание, световноизвестната канадска авторка Лиз Бурбо ни подготвя за различните ситуации, с които ще се сблъскаме в живота си, дава подкрепа, насоки и съвети за преминаването през тях и прави равносметка на фундаментите на безусловната любов и приемането.

Без значение какви са расата, културата, цветът на кожата, възрастта, професията или религията на даден човек – всеки се стреми към истинска любов. Според Лиз Бурбо това е вик на душата ни, която е нещастна, когато се ръководим по-скоро от егото, отколкото от сърцето си. Във времето, в което живеем, ние усещаме този вик на душата все по-отчетливо. За много хора това е време на голяма вътрешна трансформация.

Благодарение на истински човешки истории и съвети, включени в това ценно издание, ще успеем да преживеем по-добре сходни ситуации в собствения си живот и най-вече да ги предотвратим. Книгата акцентира върху приемането на болестите, смъртта, старостта, загубите, изборите, направени от близките ни, външния вид, слабостите и нараняванията.

Докато проследяваме израстването на героите, ще открием изключителните ползи, които произтичат от огромната сила на истинската любов и приемането. Ще се научим да правим разлика между приемам, примирявам се и подчинявам се, както и между различните видове любов – синовна, братска, родителска, интимна, приятелска, притежателна, страстна и безусловна.

Лиз Бурбо напомня, че всичко, описано в „Любов, любов, любов“, е осъществимо – достатъчно е да вземем решение да го направим. Добрата новина е, че колкото повече практикуваме, толкова по-лесно и по-бързо се получава.

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: