За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Контактът I Отговорът

Световната PR революция
Световната PR революция
Очевидната скрита истина за емоциите. Тайните на Венера
Очевидната скрита истина за емоциите. Тайните на Венера
Автор: Людмила Филипова 5627
20.00 лв. 2999-10-10 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 978-619-164-314-1

15.00 лв. Електронно издание

ISBN: 978-619-164-558-9

Купи с отстъпка

заедно с други книги от:

Людмила Филипова

Приковаващият вниманието трилър „Контактът“ изправя читателя пред мистериозни видения, чудата машина, загадъчни сигнали от космоса и древни тайни, в които са замесени НАСА, Пентагона, учени и правителства от цял свят. Може би човечеството най-сетне ще преживее срещата, която е очаквало от зората на историята си.

Докторът по астрофизика Даниел Аштън опитва да разбере целите на загадъчната си спътница, с която издирват ключа към неразгадано светлинно познание, записано в Космоса. Разчитането му би разкрило тайните на Вселената, физиката, но и за нас самите. Книгата има две уникални лица – романът „Контактът“ и научно-популярната част „Отговорът“. В отделни глави от „Отговорът“ можете да прочетете повече за научните обяснения по темите за Бог, астрологията и астрономията.

Къде сa извънземните? Как и къде се е зародил животът? Какво точно са тъмната материя и тъмната енергия във Вселената и с какво ни засягат те? Как се раждат и умират звездите, за да се родят хората и планетите? Как да спасим планетата си? Къде да търсим злато и диаманти? Какъв е смисълът? Има ли други вселени? Какво е било началото на Вселената и какво я очаква за в бъдеще? Людмила Филипова майсторски ни въвежда в процесите във Вселената, за да научим за съвременните открития за нейната структура, минало и бъдеще, както и за самите нас.

Автор

Людмила Филипова

 

Людмила Филипова следва магистратура по астрономия към Физическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Завършила е специалност „Икономика и управление на индустрията“ в УНСС и има магистърска степен по мениджмънт от „Сити Юнивърсити“ САЩ.През 2009 г. завършва програма по творческо писане в Оксфорд. Участник е в българска...

Допълнителна информация

Година 2019
Дизайн Небойша Зорич
Обем 424 с.
Формат 14 х 21 cm
Корици Меки с маншети
Категории Enthusiast Books

За медиите

Точно две години, след като „Смисълът“ се превърна в едно от най-продаваните и търсени заглавия у нас, в навечерието на коледните празници издателство „Ентусиаст“ публикува новия хитов роман на Людмила Филипова „Контактът“. Освен че създава приковаваща вниманието история за най-големите тайни на живота и Вселената, писателката отново изненадва читателите – този път с нетрадиционния формат на книгата. Нестандартното издание има две уникални лица – романът „Контактът“ и научно-популярната част „Отговорът“.

Людмила Филипова майсторски ни въвежда в процесите във Вселената, за да научим за съвременните открития за нейната структура, минало и бъдеще, както и за самите нас.

„Контактът“ изправя читателя пред мистериозни видения, чудата машина, загадъчни сигнали от космоса и непознато досега знание, скрито в древни тайни. Замесени са НАСА, Пентагона, учени, правителства и тайни служби от цял свят. Може би човечеството най-сетне ще преживее срещата, която е очаквало от зората на историята си.

Сюжетът въвлича в епично приключение. Докторът по астрофизика Даниел Аштън опитва да разбере целите на загадъчната си спътница, с която издирват ключа към неразгадано светлинно послание, записано в Космоса. Разчитането му би разкрило тайните на Вселената, на физиката и на човечеството: защо хората са точно тези, които са; защо точно на планетата и в тази вселена и какъв е смисълът на всичко това. И едно различно лице на любовта.

В другата огледална част, „Отговорът“, читателите имат възможност да открият научни обяснения по темите за Бог, астрологията и астрономията. В нея по теми са разпределени факти и информация, които според Людмила Филипова са не само любопитни, но са и съществени за съвременните жители на планетата. Двете части на книгата за вплетени, но могат да се четат и абсолютно независимо.

Десетки въпроси търсят своето обяснение в книгата: Къде са извънземните? Как и къде се е зародил животът? Какво точно са тъмната материя и тъмната енергия във Вселената и с какво ни засягат те? Как се раждат и умират звездите, за да се родят хората и планетите? Как да спасим планетата си? Къде да търсим злато и диаманти? Какъв е смисълът? Има ли други вселени? Какво е било началото на Вселената и какво я очаква за в бъдеще?

Официалната премиера на „Контактът“ ще се състои на 15 януари 2020 г. в Carrusel Club, гр. София, а участници в събитието ще бъдат едни от най-популярните лица в културния, научния и обществения ни живот.

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: