За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Натуралистът

The Intern
The Intern
Еликсир за потентност
Еликсир за потентност
Автор: Андрю Мейн 36095
16.00 лв. 2999-10-10 Електронно издание

ISBN: 978-619-164-474-2

Дълбоко в себе си всички сме животни.

Професор Тио Крей вижда закономерности там, където останалите виждат хаос. Когато в горите на Монтана са намерени осакатени тела и полицаите търсят улики на сляпо, той забелязва нещо, което те са пропуснали. Нещо неестествено. Нещо, което единствено той може да спре.

Като биоинформатик Тио е по-запознат с дигитални кодове и микроби, отколкото с тъмното изкуство на криминологичните изследвания. По време на пътуване до Монтана обаче той се оказва в центъра на разследване на кърваво убийство на бивша своя студентка. Когато изникват все повече подробности, а и тела, полицаите започват да мислят, че убийствата са дело на свирепо гризли... или на самия Тио. В надпреварата да остане една крачка пред полицията, Тио трябва да използва научната си прозорливост, за да разкрие убиеца. Ще съумее ли да действа изкусно като хищника, когото преследва, преди да се превърне в негова плячка?

Автор

Андрю Мейн

Андрю Мейн е американски писател, изобретател, илюзионист и творчески консултант. Неговите романи са обявени за бестселъри от „Wall Street Journal“. Писателят е номиниран няколко пъти за наградите на Организацията на международните автори на трилъри и награда „Едгар“ на Организацията на американските автори на мистерии. „Натуралистът“ е най-продаваната му кн...

Допълнителна информация

Година 2022
Превод Ивайла Пеева
Оригинален език Английски
Дизайн Яна Аргиропулос
Формат ePub
Категории Електронни книги

За медиите

Писателят и илюзионист Андрю Мейн прави своя дебют у нас с най-продаваната си книга „Натуралистът“, издавана от „Ентусиаст“. Романът проследява разкриването на серия мистериозни убийства, извършени по изключително брутален начин. Авторът вмъква научни елементи, за да направи историята още по-завладяваща. Неслучайно заглавието шест поредни седмици е начело в класацията за бестселъри на Amazon.

Андрю Мейн е познат като писател, илюзионист, изобретател и творчески консултант. Романите му са признати за бестселъри от Wall Street Journal. Някои от тях, включително „Натуралистът“, са номинирани за различни отличия като награда „Едгар“ на Организацията на американските автори на мистерии.

„Натуралистът“ запознава читателите с професора по биоинформатика Тио Крей. Ученият притежава брилянтен ум, който е способен да вижда закономерности там, където останалите виждат хаос. Именно това негово качество ще му помогне да излезе от опасната ситуация, в която ненадейно попада.

По време на пътуване до Монтана Тио се оказва в центъра на разследване на кърваво убийство на бивша своя студентка. Когато изникват все повече подробности, а и тела, полицаите започват да мислят, че убийствата са дело на свирепо гризли... или на самия Тио. В надпреварата да остане една крачка пред полицията, професорът трябва да използва научната си прозорливост, за да разкрие убиеца. Той забелязва нещо, което те са пропуснали. Нещо неестествено. Нещо, което единствено той може да спре и да даде нов подход към разрешаването на обикновени престъпления. Ще съумее ли да действа прецизно като хищника, когото преследва, преди да се превърне в негова плячка?

„Винаги съм бил завладян от науката и процеса на изследване. Затова реших да напиша история за човек с невероятен ум в необичаен контекст“, споделя Андрю Мейн. „Помислих, че ще бъде интересно да поставя някого като Тио Крей – блестящ, но антисоциален учен, в ситуация, в която не може да остане просто наблюдател.“

Е-КНИГИ - покупка и указания за ползване

ВНИМАНИЕ: Само регистрирани потребители имат възможност да закупуват е-книги.

*Електронните книги, поръчани от www.enthusiast.bg, не са съвместими с Kindle.

Преди да закупите, а след това и да изтеглите електронна книга с DRM защита от www.enthusiast.bg, е необходимо да изпълните следните действия:

 

1. Създайте си регистрация в Adobe.com, за да получите Adobe ID (това са мейлът, с който сте се регистрирали в платформата, и паролата за достъп).

*Ако вече разполагате с регистрация, пропуснете тази стъпка.

 

Указание за регистрация:

Посетете сайта на Adobe ТУК

Попълнете вашите данни. Задължителни за попълване полета са собствено и фамилно име, имейл, парола, държава.

След попълване на полетата изберете от долната част на екрана „Записване“, за да завършите своята регистрация. След тази стъпка регистрацията е успешно направена.

След като вече имате създадена регистрация в Adobe.com, е важно да запазите имейл адреса и паролата, с които сте се регистрирали, защото ще трябва да ги въведете в програмата или устройството за четене, когато четете електронни книги с DRM защита.

 

2. Инсталирайте софтуера за четене Adobe Digital Editions, в който трябва да въведете регистрираните в Adobe.com имейл и парола.

Можете да свалите Adobe Digital Editions ТУК.

ВАЖНО: Ако не активирате (authorization) Вашият Adobe Digital Editions с Adobe.com регистрацията Ви, то няма да имате достъп до закупените от вас книги.

*За да сте сигурни, че профилът ви в Adobe Digital Editions е активиран:

- При мобилно устройство: Отидете в секция Settings -> Accounts, където трябва да излиза бутон Deauthorize, ако вместо това пише Authorize, това означава, че все още профилът ви не е потвърден с Adobe ID (имейл и парола) и трябва да го потвърдите.

- При компютър (PC): Отидете в секция Help -> Authorize Computer, където трябва да въведете данните от профила ви в Adobe ID (имейл и парола).

 

3. Направете регистрация в електронната книжарница www.enthusiast.bg

След направена регистрация в нашата електронна книжарница добавете желаните е-книги в кошницата си. Завършете поръчката и извършете плащане.

*Как да направите поръчка от сайта разберете ТУК.

*Плащането на електронни книги се извършва единствено чрез PayPal и чрез ePAY. След като плащането бъде прието, електронната книга ще бъде активна във вашия профил.

За да я изтеглите, е необходимо да влезете в графа ПОРЪЧКИ НА ПОТРЕБИТЕЛ:

Изберете синия бутон ПРЕГЛЕД:

 

 

В дъното на страницата ще откриете своята поръчка. Натиснете бутон ИЗТЕГЛИ и свалянето ще започне автоматично в нов прозорец. Изтеглете файла в папка, до която имате лесен достъп (на мобилното устройство или компютъра):

 

Ако използвате Adobe Digital Editions, след изтегляне на електронната книга трябва да я добавите в библиотеката на Adobe Digital Editions чрез бутон File -> Add to Library и избирате файла на вече изтеглената електронна книга, който да добавите:

 

При технически проблем, свързан със свалянето на електронната книга, свържете се с нас на dimitrov@enthusiast.bg

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: