За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Натуралистът

Инсомния
Инсомния
Дяволският остров
Дяволският остров
Автор: Андрю Мейн 36060
22.00 лв. 2999-10-10 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 978-619-164-473-5

16.00 лв. Електронно издание

ISBN: 978-619-164-474-2

Дълбоко в себе си всички сме животни.

Професор Тио Крей вижда закономерности там, където останалите виждат хаос. Когато в горите на Монтана са намерени осакатени тела и полицаите търсят улики на сляпо, той забелязва нещо, което те са пропуснали. Нещо неестествено. Нещо, което единствено той може да спре.

Като биоинформатик Тио е по-запознат с дигитални кодове и микроби, отколкото с тъмното изкуство на криминологичните изследвания. По време на пътуване до Монтана обаче той се оказва в центъра на разследване на кърваво убийство на бивша своя студентка. Когато изникват все повече подробности, а и тела, полицаите започват да мислят, че убийствата са дело на свирепо гризли... или на самия Тио. В надпреварата да остане една крачка пред полицията, Тио трябва да използва научната си прозорливост, за да разкрие убиеца. Ще съумее ли да действа изкусно като хищника, когото преследва, преди да се превърне в негова плячка?

Автор

Андрю Мейн

Андрю Мейн е американски писател, изобретател, илюзионист и творчески консултант. Неговите романи са обявени за бестселъри от „Wall Street Journal“. Писателят е номиниран няколко пъти за наградите на Организацията на международните автори на трилъри и награда „Едгар“ на Организацията на американските автори на мистерии. „Натуралистът“ е най-продаваната му кн...

Допълнителна информация

Година 2022
Превод Ивайла Пеева
Оригинален език Английски
Дизайн Яна Аргиропулос
Обем 400 с.
Формат 14 х 21 см
Корици Меки
Категории Enthusiast Books
Хелоуин с книга | -20%

За медиите

Писателят и илюзионист Андрю Мейн прави своя дебют у нас с най-продаваната си книга „Натуралистът“, издавана от „Ентусиаст“. Романът проследява разкриването на серия мистериозни убийства, извършени по изключително брутален начин. Авторът вмъква научни елементи, за да направи историята още по-завладяваща. Неслучайно заглавието шест поредни седмици е начело в класацията за бестселъри на Amazon.

Андрю Мейн е познат като писател, илюзионист, изобретател и творчески консултант. Романите му са признати за бестселъри от Wall Street Journal. Някои от тях, включително „Натуралистът“, са номинирани за различни отличия като награда „Едгар“ на Организацията на американските автори на мистерии.

„Натуралистът“ запознава читателите с професора по биоинформатика Тио Крей. Ученият притежава брилянтен ум, който е способен да вижда закономерности там, където останалите виждат хаос. Именно това негово качество ще му помогне да излезе от опасната ситуация, в която ненадейно попада.

По време на пътуване до Монтана Тио се оказва в центъра на разследване на кърваво убийство на бивша своя студентка. Когато изникват все повече подробности, а и тела, полицаите започват да мислят, че убийствата са дело на свирепо гризли... или на самия Тио. В надпреварата да остане една крачка пред полицията, професорът трябва да използва научната си прозорливост, за да разкрие убиеца. Той забелязва нещо, което те са пропуснали. Нещо неестествено. Нещо, което единствено той може да спре и да даде нов подход към разрешаването на обикновени престъпления. Ще съумее ли да действа прецизно като хищника, когото преследва, преди да се превърне в негова плячка?

„Винаги съм бил завладян от науката и процеса на изследване. Затова реших да напиша история за човек с невероятен ум в необичаен контекст“, споделя Андрю Мейн. „Помислих, че ще бъде интересно да поставя някого като Тио Крей – блестящ, но антисоциален учен, в ситуация, в която не може да остане просто наблюдател.“

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: