За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Луната – нашата истинска същност

Пътят на душата през зодиака
Пътят на душата през зодиака
Ретроградните планети
Ретроградните планети
Автор: Хули Леонис 36123
12.00 лв. 2999-10-10 Електронно издание

ISBN: 978-954-2962-75-5

Настоящият том ще ви даде едно ново астрологично познание, свързано с вашата истинска личност. Ще бъдете изненадани колко много ще се разпознаете в написаното. Тази книга ще ви отговори и защо не се припознавате в зодиакалния си знак, както и ще отвори вратата към нови аспекти на вашата личност, за които не сте подозирали до момента. Ще си дадете сметка за личната ви сила и за потенциала, който носите от минали животи. Оттук нататък няма да питате хората само коя зодия са и кой им е асцендентът, а ще ги питате и за позицията на лунния им знак.

Автор

Хули Леонис

Хули Леонис е един от най-популярните астролози в България, познат с дългогодишната си практика и със своя иновативен метод на работа. Специализира в сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично познан...

Допълнителна информация

Година 2023
Дизайн Анна Георгиева - Андра
Формат ePub
Категории Електронни книги

За медиите

В началото на новата година „Апостроф“ публикува втора книга от астролога Хули Леонис. „Луната – нашата истинска същност“ е наръчник по себепознание, който дава на читателите астрологични знания, свързани с истинската им личност. Книгата повдига завесата над тайните на Луната в хороскопа на всеки човек, отговаря на въпроса защо не се припознаваме в зодиакалния си знак и отваря вратата към нови аспекти на личността ни, за които не сме подозирали до момента.

Aстрологията е един от най-ценните методи за себепознание. За много хора това себепознание се ограничава до познаване само на позицията на Слънцето в хороскопа, която се нарича по-популярно зодия. Зодията, разбира се, е един от най-важните елементи при тълкуването на рождената карта, но заедно с нея има още един със същата важност – Луната.

Aстрологът Хули Леонис ни учи, че не можем да говорим за истинско познаване на рождената карта, без да отчетем влиянието на Луната. „Много често хората не достигат до енергията на зодията си, защото им е непозната, а оттам те не разпознават и себе си в зодиакалния знак. От този факт мнозинството от хората правят заключения за достоверността на астрологията. Но ако тези заключения се правят на базата на познаването на лунния знак, то всеки ще е убеден в истината, която носи тази наука“, споделя астрологът.

Комбинацията между Слънцето и Луната показва истинска същност на човека – колко е хармонична, колко е напрегната, какви са целите, нуждите и желанията ни в живота. Само зодията няма способността да дава тази информация. Познаването на Луната дава сигурност в това, откъде тръгваме, носи ни един уют за самите нас, че имаме едно познато място, което трябва да пазим и където винаги можем да се връщаме.

В книгата си „Луната – нашата истинска същност“ Хули Леонис разяснява разликата между Слънцето и Луната за конструирането на личността ни и обяснява каква е връзката им в рождената ни карта. Астрологът разглежда всяка една зодия в контекста на връзката на Луната с живота, любовта, майчинството, женствеността. Книгата предоставя информация за силните страни на Луната, за предизвикателствата на слабата Луна и за силата на новолунието и пълнолунието и тяхното влияние върху емоциите и настроението ни.

„Истината ще дойде, когато вие сами усетите ролята на Луната във вашия живот и точно както се радвате, когато откриете някаква характеристика на зодията ви, ще започнете да разпознавате и кога работи Луната ви и какво ви дава.“, окуражава от страниците на книгата Хули Леонис.

„Луната – нашата истинска същност“ е книга, която ни дава необходимата информация и ни провокира сами да анализираме позицията на Луната в картата си. В нея астрологът Хули ни дава знания и насоки, които да ни помогнат сами да изградим пълната картина на това, което представлява Луната в нашия живот.
 

Е-КНИГИ - покупка и указания за ползване

ВНИМАНИЕ: Само регистрирани потребители имат възможност да закупуват е-книги.

*Електронните книги, поръчани от www.enthusiast.bg, не са съвместими с Kindle.

Преди да закупите, а след това и да изтеглите електронна книга с DRM защита от www.enthusiast.bg, е необходимо да изпълните следните действия:

 

1. Създайте си регистрация в Adobe.com, за да получите Adobe ID (това са мейлът, с който сте се регистрирали в платформата, и паролата за достъп).

*Ако вече разполагате с регистрация, пропуснете тази стъпка.

 

Указание за регистрация:

Посетете сайта на Adobe ТУК

Попълнете вашите данни. Задължителни за попълване полета са собствено и фамилно име, имейл, парола, държава.

След попълване на полетата изберете от долната част на екрана „Записване“, за да завършите своята регистрация. След тази стъпка регистрацията е успешно направена.

След като вече имате създадена регистрация в Adobe.com, е важно да запазите имейл адреса и паролата, с които сте се регистрирали, защото ще трябва да ги въведете в програмата или устройството за четене, когато четете електронни книги с DRM защита.

 

2. Инсталирайте софтуера за четене Adobe Digital Editions, в който трябва да въведете регистрираните в Adobe.com имейл и парола.

Можете да свалите Adobe Digital Editions ТУК.

ВАЖНО: Ако не активирате (authorization) Вашият Adobe Digital Editions с Adobe.com регистрацията Ви, то няма да имате достъп до закупените от вас книги.

*За да сте сигурни, че профилът ви в Adobe Digital Editions е активиран:

- При мобилно устройство: Отидете в секция Settings -> Accounts, където трябва да излиза бутон Deauthorize, ако вместо това пише Authorize, това означава, че все още профилът ви не е потвърден с Adobe ID (имейл и парола) и трябва да го потвърдите.

- При компютър (PC): Отидете в секция Help -> Authorize Computer, където трябва да въведете данните от профила ви в Adobe ID (имейл и парола).

 

3. Направете регистрация в електронната книжарница www.enthusiast.bg

След направена регистрация в нашата електронна книжарница добавете желаните е-книги в кошницата си. Завършете поръчката и извършете плащане.

*Как да направите поръчка от сайта разберете ТУК.

*Плащането на електронни книги се извършва единствено чрез PayPal и чрез ePAY. След като плащането бъде прието, електронната книга ще бъде активна във вашия профил.

За да я изтеглите, е необходимо да влезете в графа ПОРЪЧКИ НА ПОТРЕБИТЕЛ:

Изберете синия бутон ПРЕГЛЕД:

 

 

В дъното на страницата ще откриете своята поръчка. Натиснете бутон ИЗТЕГЛИ и свалянето ще започне автоматично в нов прозорец. Изтеглете файла в папка, до която имате лесен достъп (на мобилното устройство или компютъра):

 

Ако използвате Adobe Digital Editions, след изтегляне на електронната книга трябва да я добавите в библиотеката на Adobe Digital Editions чрез бутон File -> Add to Library и избирате файла на вече изтеглената електронна книга, който да добавите:

 

При технически проблем, свързан със свалянето на електронната книга, свържете се с нас на dimitrov@enthusiast.bg

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: