За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

За Духът на българския народ

Стария слон
Стария слон
Аномалия
Аномалия
Автор: Иванка Кирова 36158
20.00 лв. 2999-10-10 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 978-619-228-150-2

Доц. д-р Иванка Кирова е лекар и философ – антропософ. Антропософията е духовна наука  за духовното устройство на човека и света.

Във всеобхватната си дейност на академичен учен и писателка, тя се стреми да даде знания както на лекарите, така и на всеки заинтересован, за духовното устройство на човека, за духовно и душевно здраве.

Като антропософ, към лекарския си и житейски опит, доцент  д-р Кирова, кандидат на медицинските науки, наслагва философски и езотерични познания. С тях са пропити известните й книги: „Духовните тела в теб“, „Живях в Коми – от сумрака на тайгата до светлината в духа“, „Нишките на съдбата в моя живот“.

Доц. д-р Кирова е автор на най-популярната книга у нас, за природосъобразна култура – „Природосъоообразен живот – въпроси и отговори“, която се намира почти във всеки български дом.

В настоящата книга „За Духа на българския народ“, доц. д-р Кирова осветява историята на българския народ от духовна гледна точка.

Автор

Иванка Кирова

 

Доцент д-р Иванка Кирова, к.м.н. е пионер у нас в научната разработка, внедряването и популяризирането на направлението за природосъобразен живот, както и на източните методи за масаж, особено акупресурата. Известна е като водещ преподавател в тази специалност, а също и в областта на физиотерапията и рехабилитацията в Катедра по физикална медицина и рехабилитация при Медицинск...

Допълнителна информация

Година 2023
Обем 270 с.
Формат 14 х 21 см
Корици Меки
Категории Enthusiast Books

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: