За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Започни да живееш, Клоуи Браун

Майкен минонамирачката
Майкен минонамирачката
Глава 12
Глава 12
Автор: Талиа Хибърт 36165
15.00 лв. 2999-10-10 Електронно издание

ISBN: 978-954-2962-99-1

Клоуи Браун е компютърен гений с хронично заболяване, цели, план и списък. Когато почти – но не съвсем – умира, тя си поставя седем задачи, които да ѝ помогнат да „започне да живее“, и вече е изпълнила първата: да се изнесе от имението на родителите си и да стане самостоятелна. Останалите неща?

* Да се наслади на пиянска вечер навън.

* Да кара мотор.

* Да отиде на къмпинг.

* Да прави неангажиращ, но приятен секс.

* Да обиколи света само с ръчен багаж.

* И... Да направи нещо лошо.

Но да бъдеш лош, не е лесно дори когато си написал наръчник как да го направиш правилно. Клоуи има нужда от учител и вече познава мъжа, най-подходящ за целта.

Редфорд „Ред“ Морган е сръчно момче с татуировки, мотоциклет и повече сексапил от десетима холивудски красавци. Също така е художник, който твори през нощта и крие работата си от светлината на деня, което Клоуи знае само защото от време на време го шпионира. Само мъничко, ама съвсем мъничко.

Обаче, след като включва Ред в мисията си да се бунтува, тя научава за него неща, които нито една шпионска сесия не може да ѝ даде. Например защо той очевидно роптае срещу богаташкия произход на Клоуи? И защо никога не показва изкуството си на никого? Както и какво всъщност се крие под грубата му външност...

Автор

Талиа Хибърт

Талиа Хибърт е великобританска писателка, която живее в спалня, пълна с книги. Тя предполага, че отвъд тази стая има друг свят, но любопитството ѝ все още не е толкова голямо, за да го проучи.Талиа пише „секси“ романи с разнообразни герои, защото вярва, че хората от маргинализираните общности се нуждаят от искренo и положителнo представяне. Интересите ѝ включват козметика, бързо хр...

Допълнителна информация

Година 2023
Превод Ивайла Пеева
Оригинален език Английски
Дизайн Ашли Касуел / Яна Аргиропулос
Формат ePub
Категории Електронни книги

За медиите

Нашумялата британска писателка Талиа Хибърт дебютира у нас с романтична и остроумна история, която ще завладее читателите със своите герои, прочувственост и хумор. „Започни да живееш, Клоуи Браун“, издавана от „Апостроф“, разказва за млада жена, на която ѝ е писнало да бъде „скучна“, и мистериозен секси съсед, който ще ѝ помогне да изживее нови неща. Почти веднага след излизането си романът набира голяма популярност в TikTok и получава множество позитивни отзиви от потребителите на платформата за видео споделяне.

Талиа Хибърт става известна със своите „секси“ романи с разнообразни герои. Тя вярва, че хората от маргинализираните общности се нуждаят от искрено и положително представяне. С отличителния си стил на писане тя улавя същността на своите персонажи и ги развива в дълбочина, като им вдъхва автентичност и проницателност.

Клоуи Браун е компютърен гений с хронично заболяване, цели, план и списък. Когато почти – но не съвсем – умира, тя си поставя седем задачи, които да ѝ помогнат да „започне да живее“, и вече е изпълнила първата: да се изнесе от имението на родителите си и да стане самостоятелна. Останалите неща включват: да се наслади на пиянска вечер навън, да кара мотор, да отиде на къмпинг, да прави неангажиращ, но приятен секс, да обиколи света само с ръчен багаж и... да направи нещо лошо.

Но да бъдеш лош, не е лесно дори когато си написал наръчник как да го направиш правилно. Клоуи има нужда от учител и вече познава мъжа, най-подходящ за целта. Редфорд „Ред“ Морган е сръчно момче с татуировки, мотоциклет и повече сексапил от десетима холивудски красавци. Също така е художник, който твори през нощта и крие работата си от светлината на деня, което Клоуи знае само защото от време на време го шпионира. Само мъничко, ама съвсем мъничко.

Обаче, след като включва Ред в мисията си да се бунтува, тя научава за него неща, които нито една шпионска сесия не може да ѝ даде. Например защо той очевидно роптае срещу богаташкия произход на Клоуи? И защо никога не показва изкуството си на никого? Както и какво всъщност се крие под грубата му външност...

„Започни да живееш, Клоуи Браун“ е посветен на личностното израстване, себеприемането и трансформиращата сила на любовта. Талиа Хибърт изследва значението на освобождаването от ограниченията, които си налагаш сам. А романът напомня на читателите каква е цената на поемане на рискове и впускането в неизвестното.

Е-КНИГИ - УКАЗАНИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Преди да закупите, а след това и да изтеглите електронна книга с DRM защита от www.enthusiast.bg, е необходимо да изпълните следните действия:

1.  Създайте си регистрация в Adobe.com, за да получите Adobe ID.

Ако вече разполагате с регистрация, пропуснете тази стъпка.

Указание за регистрация:

 • За целта посетете сайта на Adobe ТУК
 • Попълнете вашите данни. Задължителни за попълване полета са собствено и фамилно име, имейл, парола, държава.
 • След попълване на полетата изберете от долната част на екрана „Записване“,  за да завършите своята регистрация. След тази стъпка регистрацията приключва.
 • След като вече имате създадена регистрация в Adobe.com. Важно е да запазите имейл адреса и паролата, с които сте се регистрирали, защото ще трябва да ги въведете в програмата или устройството за четене, когато четете електронни книги с DRM защита.

2. Инсталирайте софтуер за четене, в който трябва да въведете регистрираните в Adobe.com имейл и парола. Четенето и свалянето на електронните книги и списания може да се осъществи чрез:

 • специално разработени устройства за четене на книги - електронни Четци (еЧетец, еЧетци )
 • персонални компютри със специално инсталиран софтуер - PC или Mac
 • таблет със специално инсталиран софтуер - iPad, Android таблет, Windows 7 таблет
 • Можете да свалите Adobe Digital Editions ТУК
 • е-книгите не са съвместими с Kindle.

ВАЖНО: Ако пропуснете активирането на Adobe Digital Editions (или друг избран софтуер) с Adobe.com регистрацията, то има възможност да загубите закупените от вас книги. 

3. Направете регистрация в електронната книжарница на „Ентусиаст“: www.enthusiast.bg

ВНИМАНИЕ: Само регистрирани потребители имат възможност да закупуват е-книги.

 • Направете регистрация в нашата електронна книжарница и добавете желаните е-книги в кошницата си.
 • Завършете поръчката и извършете плащане. Плащането се извършва с PayPal и ePAY.
 • След като плащането бъде прието, електронната книга ще бъде активна във вашия профил.
 • За да я изтеглите, е необходимо да влезете в графа ПОРЪЧКИ НА ПОТРЕБИТЕЛ. Изберете ПРЕГЛЕД НА ПОРЪЧКА (от изображението с „око“). В дъното на страницата ще откриете своята поръчка. Натиснете бутон ИЗТЕГЛИ и свалянето ще започне автоматично в нов прозорец.
 • При технически проблем, свързан със свалянето на електронната книга, свържете се с нас на books@enthusiast.bg

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: