За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Започни да живееш, Клоуи Браун

Войната на верите
Войната на верите
Глава 12
Глава 12
Автор: Талиа Хибърт 36155
20.00 лв. 2999-10-10 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 9789542962984

15.00 лв. Електронно издание

ISBN: 978-954-2962-99-1

Клоуи Браун е компютърен гений с хронично заболяване, цели, план и списък. Когато почти – но не съвсем – умира, тя си поставя седем задачи, които да ѝ помогнат да „започне да живее“, и вече е изпълнила първата: да се изнесе от имението на родителите си и да стане самостоятелна. Останалите неща?

* Да се наслади на пиянска вечер навън.

* Да кара мотор.

* Да отиде на къмпинг.

* Да прави неангажиращ, но приятен секс.

* Да обиколи света само с ръчен багаж.

* И... Да направи нещо лошо.

Но да бъдеш лош, не е лесно дори когато си написал наръчник как да го направиш правилно. Клоуи има нужда от учител и вече познава мъжа, най-подходящ за целта.

Редфорд „Ред“ Морган е сръчно момче с татуировки, мотоциклет и повече сексапил от десетима холивудски красавци. Също така е художник, който твори през нощта и крие работата си от светлината на деня, което Клоуи знае само защото от време на време го шпионира. Само мъничко, ама съвсем мъничко.

Обаче, след като включва Ред в мисията си да се бунтува, тя научава за него неща, които нито една шпионска сесия не може да ѝ даде. Например защо той очевидно роптае срещу богаташкия произход на Клоуи? И защо никога не показва изкуството си на никого? Както и какво всъщност се крие под грубата му външност...

Автор

Талиа Хибърт

Талиа Хибърт е великобританска писателка, която живее в спалня, пълна с книги. Тя предполага, че отвъд тази стая има друг свят, но любопитството ѝ все още не е толкова голямо, за да го проучи.Талиа пише „секси“ романи с разнообразни герои, защото вярва, че хората от маргинализираните общности се нуждаят от искренo и положителнo представяне. Интересите ѝ включват козметика, бързо хр...

Допълнителна информация

Година 2023
Превод Ивайла Пеева
Оригинален език Английски
Дизайн Ашли Касуел / Яна Аргиропулос
Обем 368 с.
Формат 13 х 20 см
Корици Меки
Категории Апостроф
Намаления до 35%

За медиите

Нашумялата британска писателка Талиа Хибърт дебютира у нас с романтична и остроумна история, която ще завладее читателите със своите герои, прочувственост и хумор. „Започни да живееш, Клоуи Браун“, издавана от „Апостроф“, разказва за млада жена, на която ѝ е писнало да бъде „скучна“, и мистериозен секси съсед, който ще ѝ помогне да изживее нови неща. Почти веднага след излизането си романът набира голяма популярност в TikTok и получава множество позитивни отзиви от потребителите на платформата за видео споделяне.

Талиа Хибърт става известна със своите „секси“ романи с разнообразни герои. Тя вярва, че хората от маргинализираните общности се нуждаят от искрено и положително представяне. С отличителния си стил на писане тя улавя същността на своите персонажи и ги развива в дълбочина, като им вдъхва автентичност и проницателност.

Клоуи Браун е компютърен гений с хронично заболяване, цели, план и списък. Когато почти – но не съвсем – умира, тя си поставя седем задачи, които да ѝ помогнат да „започне да живее“, и вече е изпълнила първата: да се изнесе от имението на родителите си и да стане самостоятелна. Останалите неща включват: да се наслади на пиянска вечер навън, да кара мотор, да отиде на къмпинг, да прави неангажиращ, но приятен секс, да обиколи света само с ръчен багаж и... да направи нещо лошо.

Но да бъдеш лош, не е лесно дори когато си написал наръчник как да го направиш правилно. Клоуи има нужда от учител и вече познава мъжа, най-подходящ за целта. Редфорд „Ред“ Морган е сръчно момче с татуировки, мотоциклет и повече сексапил от десетима холивудски красавци. Също така е художник, който твори през нощта и крие работата си от светлината на деня, което Клоуи знае само защото от време на време го шпионира. Само мъничко, ама съвсем мъничко.

Обаче, след като включва Ред в мисията си да се бунтува, тя научава за него неща, които нито една шпионска сесия не може да ѝ даде. Например защо той очевидно роптае срещу богаташкия произход на Клоуи? И защо никога не показва изкуството си на никого? Както и какво всъщност се крие под грубата му външност...

„Започни да живееш, Клоуи Браун“ е посветен на личностното израстване, себеприемането и трансформиращата сила на любовта. Талиа Хибърт изследва значението на освобождаването от ограниченията, които си налагаш сам. А романът напомня на читателите каква е цената на поемане на рискове и впускането в неизвестното.

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: