За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Оракулски карти „Любовта лекува“

Любовта лекува
Любовта лекува
Скрито наследство. Необясними находки и изображения от България и Балканите
Скрито наследство. Необясними находки и изображения от България и Балканите
Автор: Хули Леонис 36105
40.00 лв. 2999-10-10 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 2000000000046

Купи с отстъпка

заедно с други книги от:

Хули Леонис

Добре дошли в света на Любовта! Тя ви дава своя инструмент, с който можете да се свържете с нея, да я поканите в живота си и да я изживеете пълноценно. Това са нейните оракулски карти. Тяхната цел е да ви помогнат да лекувате темата за Любовта в живота ви и да се свържете с нея по един чист и осъзнат начин.

Комплектът съдържа 50 оракулски карти и книжка с инструкции, които ще ви бъдат верен помощник и съветник за това в какъв момент по отношение на Любовта се намирате, какво трябва да направите и какво трябва да промените, за да се свържете отново с първоизточника на Любовта. Тeзи карти ще ви помогнат Любовта да лекува вас, вашия свят и вашите близки. Насладете им се!

Автор

Хули Леонис

Хули Леонис е един от най-популярните астролози в България, познат с дългогодишната си практика и със своя иновативен метод на работа. Специализира в сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично познан...

Допълнителна информация

Година 2023
Дизайн Яна Аргиропулос
Обем 50 бр. карти + книжка с инструкции
Формат 9,5 х 13,5 х 3 см
Категории Апостроф

За медиите

В началото на най-романтичния месец Хули Леонис и издателство „Апостроф“ представят втората книга от поредицата „Приказки от XII дом“. „Любовта лекува“ пристига същевременно с комплект от петдесет оракулски карти, които служат като допълнение към магичната история. Чрез този иновативен метод читателите ще могат да се свържат с Любовта, да я усетят, да се заредят с нея и да започнат да я споделят с останалите по най-чистия и осъзнат начин.

Любовта винаги се изобразява като неповторимо състояние на щастие и често хората имат илюзорна представа за нея, която ги отдалечава от реалната. Тази емоция се крие във всеки човек, но трябва да се положат усилия за развитието ѝ и едва тогава тя може да бъде споделена с друг. По нестандартен начин Хули Леонис дава възможност да излекуваме раните си с помощта на Любовта, но преди това е необходимо да я допуснем до себе си.

Героят в приказната история отвежда читателите на поредното пътуване в търсене на себе си. Там среща жената в бяло, русалката, лодкаря и висшата жрица на прошката, които му помагат да осъзнае какво е нужно, за да достигне до Любовта. Тя се крие във всеки и винаги започва от самите нас, а ние само я споделяме с другите хора.

Оракулските карти са допълнителен инструмент, който показва в какъв момент по отношение на Любовта се намираме, какво трябва да променим, какво да приемем и какво да направим, за да стигнем до първоизточника ѝ. Комплектът съдържа книжка с инструкции, която предлага няколко начина на работа с картите. Хули Леонис съветва използването им да се извършва с въображение. Необходимо е тяхното послание да се интерпретира и усеща. Само така ще се извлече нужната информация от тях. Картите могат да се използват самостоятелно или заедно с книгата.

Хората трябва да разберат чистото намерение, след това нечистото, да се запознаят с правилата на Любовта, да осъзнаят силата на прошката, да сложат край на драмата, да си позволят да разцъфнат и чак тогава могат да се свържат с Любовта. Защото Любовта лекува.

Официалната премиера на „Любовта лекува“ ще се състои на 14 февруари от 19:00 ч. в клуб „Грамофон“.

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: