За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Любовта лекува

Лисан и Малкия Жорж
Лисан и Малкия Жорж
Оракулски карти „Любовта лекува“
Оракулски карти „Любовта лекува“
Автор: Хули Леонис 36104
16.00 лв. 12.80 лв. 2024-06-02 23:59:59 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 978-954-296-294-6

Купи с отстъпка

заедно с други книги от:

Хули Леонис

Добре дошли в света на Любовта! Любовта постоянно се изобразява като уникално състояние на щастие и често хората имат илюзорна представа за нея, която ги отдалечава от реалната. Любовта е състояние, което се крие в самите нас, но ние трябва да му отделим време и сили, да положим усилия да го развием, за да се преизпълним с Любов, защото тя винаги започва от самите нас, ние само я споделяме с другите хора.

Тази приказна история ще ви покаже как да се свържете с Любовта, как да я усетите, да се заредите с нея и да започнете да я споделяте с останалите. Героят в книгата ни повежда на поредното пътуване в търсене на себе си, по време на което среща жената в бяло, русалката, лодкаря, висшата жрица на прошката, които му помагат да осъзнае какво е нужно, за да се свържем с Любовта.

Трябва да разберете чистото намерение, после нечистото, да се запознаете с правилата на Любовта, да съзнаете силата на прошката, да сложите край на драмата, да си позволите да разцъфнете и чак тогава можете да се свържете с Любовта. Защото Любовта лекува...

Автор

Хули Леонис

Хули Леонис е един от най-популярните астролози в България, познат с дългогодишната си практика и със своя иновативен метод на работа. Специализира в сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично познан...

Допълнителна информация

Година 2023
Дизайн Яна Аргиропулос
Обем 152 с.
Формат 13 х 20 см
Корици Меки с маншети
Категории Апостроф
Намаления до 35%

За медиите

В началото на най-романтичния месец Хули Леонис и издателство „Апостроф“ представят втората книга от поредицата „Приказки от XII дом“. „Любовта лекува“ пристига същевременно с комплект от петдесет оракулски карти, които служат като допълнение към магичната история. Чрез този иновативен метод читателите ще могат да се свържат с Любовта, да я усетят, да се заредят с нея и да започнат да я споделят с останалите по най-чистия и осъзнат начин.

Любовта винаги се изобразява като неповторимо състояние на щастие и често хората имат илюзорна представа за нея, която ги отдалечава от реалната. Тази емоция се крие във всеки човек, но трябва да се положат усилия за развитието ѝ и едва тогава тя може да бъде споделена с друг. По нестандартен начин Хули Леонис дава възможност да излекуваме раните си с помощта на Любовта, но преди това е необходимо да я допуснем до себе си.

Героят в приказната история отвежда читателите на поредното пътуване в търсене на себе си. Там среща жената в бяло, русалката, лодкаря и висшата жрица на прошката, които му помагат да осъзнае какво е нужно, за да достигне до Любовта. Тя се крие във всеки и винаги започва от самите нас, а ние само я споделяме с другите хора.

Оракулските карти са допълнителен инструмент, който показва в какъв момент по отношение на Любовта се намираме, какво трябва да променим, какво да приемем и какво да направим, за да стигнем до първоизточника ѝ. Комплектът съдържа книжка с инструкции, която предлага няколко начина на работа с картите. Хули Леонис съветва използването им да се извършва с въображение. Необходимо е тяхното послание да се интерпретира и усеща. Само така ще се извлече нужната информация от тях. Картите могат да се използват самостоятелно или заедно с книгата.

Хората трябва да разберат чистото намерение, след това нечистото, да се запознаят с правилата на Любовта, да осъзнаят силата на прошката, да сложат край на драмата, да си позволят да разцъфнат и чак тогава могат да се свържат с Любовта. Защото Любовта лекува.

Официалната премиера на „Любовта лекува“ ще се състои на 14 февруари от 19:00 ч. в клуб „Грамофон“.

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: