За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Божествената майка

Комплект „Йога“
Комплект „Йога“
Лисан, жабокът Глуби и мечокът Гризли
Лисан, жабокът Глуби и мечокът Гризли
Автор: Хули Леонис 36196
20.00 лв. 2999-10-10 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 978-619-775-404-9

Купи с отстъпка

заедно с други книги от:

Хули Леонис

В тази книга Хули Леонис ни разказва за взаимоотношенията със собствената ни майка. Показва ни колко различни могат да са връзките с нея и как ние всъщност имаме най-точната майка за себе си, която ни помага да научим най-важните за нас уроци. Но за да разберем, че всичко в отношенията с майка ни е наред, трябва да отворим съзнанието си и да погледнем отвъд социално установения модел за връзка. Тази книга ще ви помогне именно в това начинание.

Това е един изключителен наръчник по себепозна­ние, който ще ви поведе на вълшебно пътешествие и ще ви даде отговори на въпроси, за които дори не сте се замисляли.

Готови ли сте да опознаете себе си чрез собствената си майка и да разберете, че притежавате божествена връзка с нея, за която не сте и предполагали? А готови ли сте да се запознаете и с Божествената майка? Защото Божествената майка е готова за вас и ви очаква.

Автор

Хули Леонис

Хули Леонис е един от най-популярните астролози в България, познат с дългогодишната си практика и със своя иновативен метод на работа. Специализира в сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично познан...

Допълнителна информация

Година 2024
Оригинален език Български
Дизайн Яна Аргиропулос
Обем 224 с.
Формат 13 х 20 см
Корици Меки с маншети
Категории Апостроф

За медиите

Известният астролог и автор Хули Леонис представя една от най-значимите книги в приказната си поредица. „Божествената майка“, издавана от „Апостроф“, отправя читателите на красиво пътешествие, което разказва за взаимоотношенията със собствената ни майка и разкрива колко различни могат да бъдат те. Това е един своеобразен наръчник по себепознание, който дава отговори на въпроси, за които човек дори не се замисля.

Хули Леонис е астролог, терапевт, а вече гордо може да се определи и като автор на книги, които ни водят по пътя към себепознанието. Неговата работа носи инивидуалния му почерк, който силно се усеща и по отношение на астрологията, а може да се проследи и в поредиците „Очевидните скрити истини“ и „Приказки от XII дом“. Хули Леонис е насочен към това да припомни на хората кои са и как отново да се свържат със собствения си живот. Tой съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията.

В настоящата книга астрологът има за цел да покаже, че всяко едно взаимоотношение между майка и дете е правилно и ценно. Връзките могат да са разнообразни, но всъщност всяко дете има най-точната майка за себе си, която му помага да научи най-необходимите за него уроци. Но за да се разбере, че всичко в тези отношения е наред, човек трябва да отвори съзнанието си и да погледне отвъд социално установения модел за връзка. Изданието допринася именно за това начинание.

В самото начало авторът дава важно пояснение, което помага на читателя да вникне в посланието на текста. Позицията на Луната в астрологичната карта показва истинската връзка на детето с неговата майка. Именно заради това всяка приказка е посветена на дадена Луна, а главният герой е поставен в ролята на дете.

Готови ли сте да опознаете себе си чрез собствената си майка и да разберете, че притежавате божествени взаимоотношения с нея, за която не сте и предполагали? А готови ли сте да се запознаете и с Божествената майка? Защото тя е готова за вас и ви очаква.

Официалната премиера на „Божествената майка“ ще се състои на 7 март от 19:00 ч. в клуб „Строежа“.

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: