За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Семейство Ейглетиер се завърна на българския пазар

Enthusiast_Eigletierovi_cover-first Поредното издание на книгата на известни френски писател Анри Троая ще грабне читателите си с преработено издание. Всички  знаем историята на това семейство. Филип Ейглетиер - е успешен адвокат с три деца и един неуспешен брак зад гърба си. Сегашната му жена - Карол, която му изневерява с най-големия му син Жан Марк. Малката Франсоаз, която не вижда други очи освен тези на учителя й по руски. Даниел като най-малък в семейството търси изход от семейните драми в приключенията и пътуванията по екзотични места. Леля Мадлен и нейната обречена любов и желание да помогне на фамилията.

Картинката е някак тъжна, защото това френско семейство има всичко и въпреки това не успява да намери изход на своите лични желания. Ненаситни да имат всичко, те се самозабравят в аферите си. Написана по един изключително приятен начин, историята грабва със своите постоянно развиващи се в сюжета персонажи, които само във времето ще видим какво ще се случи с тях.

Ако книгата ви е грабнала още от корицата, не се колебайте да я купите. Още сега от нашия онлайн магазин или от най-близката книжарница.

Седнаха от двете страни на старата маса от дялано дърво. Мадлен сипа от гръцката салата. „Колко е смешно – помисли си тя, – ако някой ни гледа през прозореца, може да си помисли, че сме щастливи!”

Приятно четене!

Дата: 04 май 2015
Семейство Ейглетиер се завърна на българския пазар
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: