За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
„Приказките на Луната“ – вълшебният компас в живота

„Приказките на Луната“ – вълшебният компас в живота

Книгата дава насоки за правилния подход към емоциите на човека чрез силата на въображението


След „Очевидните скрити истини“ Хули Леонис стартира новата си поредица „Приказки от XII дом“, която повежда читателите на пътешествие в търсене на хармонията и дълбокия смисъл. Първата книга „Приказките на Луната“, издавана от „Апостроф“, представлява магическа притча за едно от най-важните небесни тела в астрологията.

Хули Леонис e един от най-популярните астролози в България, познат с дългогодишната си практика и със своя иновативен метод на работа. Специализира сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията.

Красива и емоционална, книгата „Приказките на Луната“ е едно познато, но и безкрайно изненадващо пътешествие. Именно по този път героят среща тореадора, орача, жената от тресавищата, хората от фабриката и всички те му показват посоката, но никой не знае къде свършва криволичещата пътека. За да открие крайната точка и да се прибере в истинския си дом, той трябва да се научи да разчита поличбите на Луната и да се вслушва в сърцето си.

Преобразяващата сила на Луната помага за правилното ориентиране в живота. Тя винаги носи истината и показва правилния път. Ако животът е една разходка в гората, то Луната казва какво да си вземе човек, за да се чувства сигурен и щастлив.

Книгата разкрива нуждата от грижа, любов и внимание към Луната и нейната преобразяваща сила, иначе тя закърнява. А случи ли се това, повяхва и целият емоционален свят на човека и душата му започва да умира. Тялото може да продължи да съществува инстинктивно, да се храни, да се мести, да прави секс, но то вече ще е празно от съдържание и никога няма да може да бъде щастливо.

Премиерата на книгата ще се състои на 22 ноември от 19:00 ч. в бар Singles, НДК.

„Приказките на Луната“ – вълшебният компас в живота
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: