За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
Хули Леонис с нова книга, посветена на връзката между майка и дете

Хули Леонис с нова книга, посветена на връзката между майка и дете

Известният астролог и автор Хули Леонис представя една от най-значимите книги в приказната си поредица. „Божествената майка“, издавана от „Апостроф“, отправя читателите на красиво пътешествие, което разказва за взаимоотношенията със собствената ни майка и разкрива колко различни могат да бъдат те. Това е един своеобразен наръчник по себепознание, който дава отговори на въпроси, за които човек дори не се замисля.

Хули Леонис е астролог, терапевт, а вече гордо може да се определи и като автор на книги, които ни водят по пътя към себепознанието. Неговата работа носи инивидуалния му почерк, който силно се усеща и по отношение на астрологията, а може да се проследи и в поредиците „Очевидните скрити истини“ и „Приказки от XII дом“. Хули Леонис е насочен към това да припомни на хората кои са и как отново да се свържат със собствения си живот. Tой съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията.

В настоящата книга астрологът има за цел да покаже, че всяко едно взаимоотношение между майка и дете е правилно и ценно. Връзките могат да са разнообразни, но всъщност всяко дете има най-точната майка за себе си, която му помага да научи най-необходимите за него уроци. Но за да се разбере, че всичко в тези отношения е наред, човек трябва да отвори съзнанието си и да погледне отвъд социално установения модел за връзка. Изданието допринася именно за това начинание.

В самото начало авторът дава важно пояснение, което помага на читателя да вникне в посланието на текста. Позицията на Луната в астрологичната карта показва истинската връзка на детето с неговата майка. Именно заради това всяка приказка е посветена на дадена Луна, а главният герой е поставен в ролята на дете.

Готови ли сте да опознаете себе си чрез собствената си майка и да разберете, че притежавате божествени взаимоотношения с нея, за която не сте и предполагали? А готови ли сте да се запознаете и с Божествената майка? Защото тя е готова за вас и ви очаква.

Официалната премиера на „Божествената майка“ ще се състои на 7 март от 19:00 ч. в клуб „Строежа“.

Хули Леонис с нова книга, посветена на връзката между майка и дете
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: