За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
Франк Тилие разкрива тайните на „Недовършеният ръкопис“

Франк Тилие разкрива тайните на „Недовършеният ръкопис“

След като провокира българската публика с ужасяващия трилър „Имало едно време... два пъти“, Франк Тилие се завръща с нова още по-зловеща история. „Недовършеният ръкопис“, издавана от „Ентусиаст“, повежда читателите на мрачна разходка до най-жестоките и извратени проявления на човешката природа. Веднага след излизането си книгата привлича вниманието на медиите в цяла Европа, а немският телевизионен канал RTL я определя като „един дяволски скок към абсолютния ужас.“

Франк Тилие е известен писател и сценарист в родната си Франция. Преди да започне да пише, работи като компютърен инженер в продължение на 10 години. Романите му са носители на десетки литературни награди и са филмирани неколкократно. За да направи историите си възможно най-реалистични, Тилие посвещава поне шест месеца за проучване на информация по темите, които иска да разгледа – интервюира лекари, следователи, юристи, за да има възможност да създаде напълно достоверен и въздействащ роман.

Историята в „Недовършеният ръкопис“ започва с откриването на останките на млада жена в багажника на кола в покрайнините на Гренобъл. Гледката е шокираща – очите са извадени, лицето е одрано, а ръцете са отрязани и събрани в торба. За полицията много скоро става ясно, че шофьорът не е собственик на автомобила. Имал е малшанса да открадне кола със зловещ товар. Но кой тогава е извършителят на този садистичен акт?

Леан Морган – бивша учителка – се превръща в кралица на трилърите с псевдонима си Енаел Мирор, която ревностно пази личния си живот. Живот, успешно конкуриращ ужасите, за които писателката разказва в криминалните си романи. Единственото ѝ дете – Сара – е отвлечено и е в неизвестност, бракът ѝ е пълен провал и от някога щастливото ѝ семейство е останала само една вила – „Вдъхновителката“ – където живее съпругът ѝ, който неуморно търси дъщеря им. Но едно обаждане я известява, че мъжът ѝ е бил нападнат и в момента е в болница с амнезия. Това събитие отваря кутията на Пандора и връща ужаса от четирите години, изминали след изчезването на Сара.

„Тилие нанася силен удар с този трилър“, споделят от френското списание „Paris Match“. „Сюжетът хвърля читателя в заблуда буквално на всяка страница.“

Франк Тилие разкрива тайните на „Недовършеният ръкопис“
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: