За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
„850 въпроса и отговора“ за всички любознателни деца

„850 въпроса и отговора“ за всички любознателни деца

Образователно и вълнуващо, най-новото издание в каталога на „Ентусиаст“ представя 850 въпроса и отговора в областта на науката и изкуството. Енциклопедията, съставена от италианката Киара Брицолара, ще заинтригува малките читатели, които искат да разберат кой е бил най-големият динозавър, от какво са изградени мускулите в организма, как се е образувала Вселената, коя е първата отпечатана книга и още стотици любопитни факти за човека, света и космоса.

Киара Брицолара е млада писателка и редактор. През 2017 г. завършва специалност „Литература“ в университета в Генуа. Оттогава работи на свободна практика в издателската дейност и се занимава с изготвянето на художествени и нехудожествени книги с образователна цел.

Изобилстваща от разнообразна и полезна информация, настоящата енциклопедия съдържа над 110 теми, безброй снимки и цветни илюстрации, които служат като въведение в различни сфери за децата в начална училищна възраст. Чрез формата на въпрос и отговор изданието позволява по-лесно и увлекателно да се придобият и усвоят нови знания.

Кой е първият човек, стъпил на Луната? Каква е функцията на ДНК? Какво е „Пърл Харбър“? Какъв е бил Леонардо да Винчи? Къде се ражда киното и кой го създава? Кога и как възниква интернета? С помощта на тези и още много други интересни сведения между страниците на „850 въпроса и отговора“ малките ентусиасти ще се впуснат в незабравимо пътешествие по нашата планета и с лекота ще научат повече за заобикалящия ги свят.

„850 въпроса и отговора“ за всички любознателни деца
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: