За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
„Преследвачът“ – петият трилър от световната бестселър поредица на Ларш Кеплер

„Преследвачът“ – петият трилър от световната бестселър поредица на Ларш Кеплер

По-малко от година след излизането на „Пясъчния човек“, „Ентусиаст“ издава разтърсващия пети психотрилър от бестселър поредицата на скандинавското дуо Ларш Кеплер. „Преследвачът“, превърнал се в роман №1 по продажби в родната Швеция в годината на публикуването си, е дълбоко интуитивна история, която се гмурка до дълбините на човешкото подсъзнание и изплува с разказ за обсебваща любов, секс и вледеняващи обрати.

Книгите на Александър и Александра Андорил – съпрузите, стоящи зад псевдонима Ларш Кеплер, са преведени на над 40 езика и са продадени в тираж от над 15 милиона екземпляра по целия свят. В центъра на всяка от седемте части от смразяващата им поредица са разследванията на детектив Юна Лина. Неговият находчив ум и нетрадиционен подход се превръщат в незаменима част от разплитането на всеки случай. До този момент.

В „Преследвачът“ гениалният инспектор е в неизвестност от повече от година и е смятан за мъртъв. Как обаче от Отдела за криминални разследвания в Стокхолм ще се справят с поредното ужасяващо разследване без неговото участие? В полицията е получено видео, показващо млада жена, която е в дома си и очевидно не подозира, че някой я наблюдава. Никой не приема сериозно този запис. Докато съпругът ѝ не открива мъртвото ѝ тяло.

Когато пристига следващото видео, детектив Марго Силвърман отчаяно се опитва да идентифицира жертвата. Но е твърде късно. Защото по времето, когато записът е изпратен, убиецът е вече в дома ѝ.

Скоро Стокхолм е в хватката на ужаса. Коя е следващата мишена на Преследвача?

„Преследвачът“ – петият трилър от световната бестселър поредица на Ларш Кеплер
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: