За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
Откъде произлиза „Божият ген“?

Откъде произлиза „Божият ген“?

Една от най-ревностно пазените тайни в християнския свят разкрива Людмила Филипова в новия си роман. Има ли връзка между Иисус Христос и Йоан Кръстител и защо днес това е по-важно от всякога? Мистерия, история, религия, доза екшън и, разбира се, любов са преплетени в „Божият ген“, издаван от „Ентусиаст“. След „Където се ражда Слънцето“ известната писателка отново се впуска в преследване на отговори за значението на нашите земи.

Книгата е отнела дълги години работа на Филипова. Авторката е събирала данни, провеждала е разговори с представители на християнската религия, учени, историци и различни специалисти. Много от разкритията, които прави в предишните си книги, я водят до задаването на нови въпроси и написването на „Божият ген“.

Какво се крие зад историческия образ на Иисус? Кой всъщност е Предтечата и къде са открити единствените доказано автентични негови мощи? Защо те са така желани от масони, дарвинисти и могъщи тайни служби от цял свят и какво може да разкрие извлечената от тях ДНК? Съществува ли скрит код зад Розата на компаса, Пентаграма на Венера, най-старата писменост и иконата „Мадоната с щиглеца“? И защо важни ръкописи на Чарлз Дарвин изчезват мистериозно от библиотеката на университета в Кеймбридж? Има ли неразгадано послание в мистичните текстове на песните от сборника „Веда Словена“?

Древни загадки и тайни, останали засекретени хилядолетия наред в религия, архитектура и изкуство, започват да се разнищват и намират своите отговори, водещи към древните тракийски земи и техните първи обитатели. А там се крие истина, която човечеството не е имало очи да види досега.

Напълно в стила на Филипова и тук тя обвързва цялостния сюжет на романа с необикновена любовна история. Един монах и една жена, загубила най-милото, своята невръстна дъщеря, влизат в надпревара с времето и с опасни и властни хора. Тяхната невъзможна любов ще търси пътя към истината и към вярата, която би спасила бъдещето на света. И ще открие божия ген там, където най-малко са очаквали...

ПОРЪЧАЙТЕ КНИГАТА ТУК

Откъде произлиза „Божият ген“?
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: