За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
„Мистичните пътеки на България II“ – още от чудатите места по нашите земи

„Мистичните пътеки на България II“ – още от чудатите места по нашите земи

Само месец след излизането на книгата за Вълчан войвода „Скитник в мрака“, Ирена Григорова отвежда читателите си на поредното пътешествие из лековити и чудотворни места. В „Мистичните пътеки на България II“, публикувана от „Апостроф“, авторката разказва за още 43 по-интересни и загадъчни обекта, някои от които известни, а други съвсем непознати. Премиерата на изданието ще се състои на 12 април от 18:30 ч. в Книжен център „Гринуич“.

Във втората книга от поредицата Григорова представя църкви, манастири и скални светилища, които остават отпечатък върху всеки, който ги посети. Тези места действат различно на всеки човек, но силата им е неоспорима. Това доказват и историите на хората, изпитали мощта им, които авторката разказва.

Журналистката търси отговори на въпроси като: Възможно ли е при мегалитните светилища наистина да има магнитни аномалии и висока енергия? И как предците ни са ги засичали? Оказва се, че академичните текстове имат научно обяснение и то е съвсем реално.

Белинташ, изворът Светата вода, Скалите над Приморско, Устремският манастир, Никополският скален манастир, Кръстати камен в село Ветрен и за още много други чудати места говори Ирена Григорова във втората част от поредицата „Мистичните пътеки на България“. Авторката отново е изготвила карта, която обозначава местоположението на обектите и дава подробни инструкции как да се стигне до всеки от тях.

Защо водата на река Младежка е лековита само два месеца в годината? Какво се крие в неизследваното подземно светилище Гълъбарника? Гробници ли са тайнствените долмени, или нещо друго? Как войводите са лекували рани от куршуми? Отговорите се крият из страниците на „Мистичните пътеки на България II“.

ПОРЪЧАЙТЕ КНИГАТА ТУК

„Мистичните пътеки на България II“ – още от чудатите места по нашите земи
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: