За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Три живота седмично

Salvation, Persecution, and the Holocaust in the Kingdom of Bulgaria (1940–1944)
Salvation, Persecution, and the Holocaust in the Kingdom of Bulgaria (1940–1944)
Силата на мозъка: Всичко, което трябва да знаете, за да имате щастлив и здрав мозък
Силата на мозъка: Всичко, което трябва да знаете, за да имате щастлив и здрав мозък
Автор: Мишел Бюси 36192
22.00 лв. 2999-10-10 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 978-619-164-578-7

Един труп.

Двама изчезнали.

Три влюбени жени.

 

В долината на Мьоз, в сърцето на Ардените, е открито мъртво тяло. Злополука, самоубийство или убийство?

В колата на жертвата полицията се натъква на три шофьорски книжки с идентични снимки. Трима мъже, родени в един и същи ден, в три различни града.

Разкриването на самоличността на жертвата изправя капитан Кател Марел пред истинска загадка. Водил ли е Рено Дювал… три живота? И кои са Ханс Бернар и Пиер Русо?

Три жени чакат завръщането му. Всяка твърди, че е единствената му любов. Заедно те ще се опитат да разгадаят енигмата на един невъзможен тройствен живот… И няма да се откажат от търсенето на истината, дори да са в опасност. Дори двама мъже с обгорени лица да ги преследват, готови на всичко, за да си отмъстят.

И както във всеки театър на илюзиите, и тук дебнат сенки. Каква тъмна тайна крие миналото? Кой знае истината? Кой манипулира? Кой дърпа конците?

Любов, семейни връзки, престъпление и отмъщение, покаяние и прошка – многообразието на живота. Мишел Бюси управлява изключително умело нишките в този невероятен съспенс с изумителен сюжет. 


 

„Една история, която ви оставя без дъх.“

ELLE

 

„Зашеметяващо!“

Le Figaro

Автор

Мишел Бюси

Мишел Бюси е автор на 17 успешни романа, от които са продадени над 12 милиона екземпляра в целия свят.

През 2006 г. той публикува първия си роман „Code Lupin“, но голямата си известност придобива с „Черните лилии“ – най-награждаваният трилър през 2011 г. във Франция, който днес е смятан за съвременна класика. За няколко години Бюси се превръща в един от ...

Допълнителна информация

Година 2024
Превод Асен Чаушев
Оригинален език Френски
Дизайн Яна Аргиропулос
Обем 432 с.
Формат 14 х 21 см.
Категории Enthusiast Books

За медиите

Един от най-успешните френски автори на криминални романи Мишел Бюси се завръща с най-новия си трилър „Три живота седмично“, който за пореден път доказва изобретателността и неповторимия стил на писателя. Изданието, публикувано от „Ентусиаст“, умело показва многообразието на живота – любов, семейни връзки, отмъщение, покаяние, прошка и едно престъпление, чиято мистерия се заплита с всяка следваща страница. Бюси ще гостува в България на 19 и 20 януари 2024 г. по повод литературното събитие „Нощ на четенето“, където ще представи книгата пред българската публика.

Мишел Бюси е автор на 17 криминални бестселъри, от които са продадени над 12 милиона екземпляра в целия свят. Голямата си известност придобива с „Черните лилии“ – най-награждаваният трилър през 2011 г. във Франция, който днес е смятан за съвременна класика. Писателят се отличава с майсторските обрати в сюжетите си, с добре изградените си герои и завладяващите теми, които повдига в романите си. Носител е на множество литературни отличия, сред които Maison de la Presse за книгата си „Un avion sans elle“. През 2017 г. на името на Мишел Бюси е учредена награда, която се присъжда на най-добрите трилъри за годината.

В долината на Мьоз, в сърцето на Ардените, е открито мъртво тяло. Злополука, самоубийство или убийство? В колата на жертвата полицията се натъква на три шофьорски книжки с идентични снимки. Трима мъже, родени в един и същи ден, в три различни града. Разкриването на самоличността на жертвата изправя капитан Кател Марел пред истинска загадка. Водил ли е Рено Дювал… три живота? И кои са Ханс Бернар и Пиер Русо?

Три жени чакат завръщането му. Всяка твърди, че е единствената му любов. Заедно те ще се опитат да разгадаят енигмата на един невъзможен тройствен живот… И няма да се откажат от търсенето на истината, дори да са в опасност. Дори двама мъже с обгорени лица да ги преследват, готови на всичко, за да си отмъстят.

И както във всеки театър на илюзиите, и тук дебнат сенки. Каква тъмна тайна крие миналото? Кой знае истината? Кой манипулира? Кой дърпа конците?

„Всичко е сложно в тази история“, споделят от Culture-Tops. „Мишел Бюси ни предлага зашеметяващ сюжет и деликатно си играе с нервите ни.“

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: