За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

О-став-ка

Регионална и политическа география на балканските страни
Регионална и политическа география на балканските страни
Пазителят
Пазителят
Автор: Веселин Желев 5519
12.00 лв. 2999-10-10 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 978-954-322-972-7

Добрата журналистика остава актуална и когато събитията са отминали. Това доказва “О-став-ка!”, първата книга на дългогодишния европейски кореспондент на “Клуб Z” и “Труд” Веселин Желев. Тя съдържа над 100 публицистични текста за атентатите в Брюксел и в Париж, за украинската, миграционната и гръцката дългова криза, за перипетиите на българското членство в Европейския съюз. “Без претенции за академизъм или изключителна експертност Желев ни е предлагал интерпретации и разбиране за детайлите на европейския политически и институционален процес, които са обикновено доста по-задълбочени от тези на титуловани специалисти и делегирани български представители в учрежденията на ЕС”, пише в предговора към книгата политилогът проф. Огнян Минчев.

Автор

Веселин Желев

Веселин Желев е коментатор в списанието и уебсайта „Клуб Z“. Има над 35 години професионален опит, през 25 от които е работил като кореспондент и международник в европейските бюра на агенция ДПА и на „Вестдойче алгемайне цайтунг“ (ВАЦ) в Брюксел, а преди това – в международния отдел на в. „Труд“ и в бюрота на агенция „Асошиейтед прес“ в Соф...

Допълнителна информация

Година 2019
Обем 287 с.
Формат 16,7 х 23,7 cm
Корици Меки
Категории Други

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: