За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Изследвания и есета за българската народопсихология. Том II

Измяната на Борджиите
Измяната на Борджиите
Изчезналата библиотека
Изчезналата библиотека
Автор: Марко Семов 4592
Наличност: Не е наличен

Информирай ме при наличност

ISBN: 9789543225729

Втори том от поредицата с избрани съчинения на Марко Севов е разделен в четири раздела. Първият раздел е за „Българския характер в нашите пословици и поговорки“. Във втори авторът разказва „Какви влизаме в новото хилядолетие“. Трети и четвърти раздел са „Глобализацията и националната съдба“ и „Бизнес и морал“. Изданието е под редакцията на проф. Тотка Монова и Димитър Томов. Поредицата избрани съчинения на Марко Семов включва общо 9 тома. Том 1: Българска народопсихология Том 2: Изследвания и есета за българската народопсихология Том 3: Пътеписи (бестселъри) Том 4: Пътеписи Том 5: Публицистика (Когато сами си сваляме гащичките) Том 6: Публицистика (Писма до България) Том 7: Разкази Том 8: Романи Том 9: Дневник и неиздавани трудове

Автор

Марко Семов

Марко Семов е роден през 1939 г. в с. Видима, Троянско. Той е български писател, журналист, сценарист, есеист, народопсихолог, професор в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и член-кореспондент на БАН. Носител е на редица награди и отличия, сред които орден „Кирил и Методий“ I степен през 1984 г., три пъти носител на наградата на читателите на СБП, награда &bdq...

Допълнителна информация

Година 2013
Обем 576 с.
Корици Меки
Категории Други

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: