За контакти +359 878 903665

Изследвания и есета за българската народопсихология. Том II

Измяната на Борджиите
Измяната на Борджиите
Изчезналата библиотека
Изчезналата библиотека
Автор: Марко Семов 4592
Наличност: Наличен

ISBN: 9789543225729

Втори том от поредицата с избрани съчинения на Марко Севов е разделен в четири раздела. Първият раздел е за „Българския характер в нашите пословици и поговорки“. Във втори авторът разказва „Какви влизаме в новото хилядолетие“. Трети и четвърти раздел са „Глобализацията и националната съдба“ и „Бизнес и морал“. Изданието е под редакцията на проф. Тотка Монова и Димитър Томов. Поредицата избрани съчинения на Марко Семов включва общо 9 тома. Том 1: Българска народопсихология Том 2: Изследвания и есета за българската народопсихология Том 3: Пътеписи (бестселъри) Том 4: Пътеписи Том 5: Публицистика (Когато сами си сваляме гащичките) Том 6: Публицистика (Писма до България) Том 7: Разкази Том 8: Романи Том 9: Дневник и неиздавани трудове

Марко Семов

Марко Семов е роден през 1939 г. в с. Видима, Троянско. Той е български писател, журналист, сценарист, есеист, народопсихолог, професор в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и член-кореспондент на БАН. Носител е на редица награди и отличия, сред които орден „Кирил и Методий“ I степен през 1984 г., три пъти носител на наградата на читателите на СБП, награда &bdq...

Година 2013
Обем 576 с.
Корици Меки
Категории Други
ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ" след като Потребителя избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде доставена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, в случаите, в които не е посочена експресна доставка (24 часа).
При избор на доставка 6 часа (важи само за района на София-град), поръчката трябва да бъде направена до 11.00ч. Направени поръчки след 11.00ч. ще бъдат изпълнени като нормални и доставени на следващия ден.
Поръчки направени след 13:00ч. на последния работен ден от седмицата, ще бъдат изпълнявани в следващия работен ден.
Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“.
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Към този момент се извършват доставки само в България.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: