За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Любов на сляпо

Огледалния човек
Огледалния човек
Приказките на Лилит и Селена
Приказките на Лилит и Селена
Автор: Лорън Лейн 36179
20.00 лв. 2999-10-10 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 9789542962007

15.00 лв. Електронно издание

ISBN: 978-619-7754-00-1

Грейси Купър е весела, винаги готова да помогне на другите и е безнадеждна романтичка.

Когато баща ѝ умира и ѝ завещава магазина си за шампанско, тя прави всичко възможно да запази мечтата му жива, отказвайки се от амбициите си да стане художник.

Себастиан Андрюс, невероятно красив, но дразнещо арогантен предприемач, предлага да изкупи договора за наем на Грейси, за да построи небостъргач на мястото на магазина.

Грейси не понася мисълта да захвърли мечтата на баща си, както е направила със своята, но скоро открива, че магазинът едва оцелява. Тя е съкрушена, но не желае да сподели с близките и приятелите си, че започва да обмисля предложението на Себастиан. Вместо това търси утеха от някой, когото никога не е срещала – мъж от приложение за запознанства на сляпо.

И докато Грейси постепенно се влюбва в мистериозния непознат, враждебните искри между нея и Себастиан разпалват неподозирани чувства...

Автор

Лорън Лейн

Лорън Лейн е американска писателка с над 40 любовни романа. Нейните книги са преведени на над 10 езика и са продадени в общ тираж от 2 милиона екземпляра по целия свят. С успеха си сред читателите Лейн привлича вниманието на големите медии в САЩ, от които The Wall Street Journal, Inside Edition, Oprah Magazine, BuzzFeed, Cosmopolitan и др.

...

Допълнителна информация

Година 2023
Превод Ивана Пенева
Оригинален език Английски
Дизайн Яна Аргиропулос
Обем 328 с.
Формат 13 х 20 см
Корици Меки
Категории Апостроф

За медиите

Популярната авторка на романтични истории Лорън Лейн представя за първи път на българската публика своето най-успешно заглавие. „Любов на сляпо“, издавана от „Апостроф“, проследява флирта между Грейси Купър и „Господина“, които се срещат в приложение за анонимни запознанства и дори не подозират какво ги очаква в реалния живот. Критиката определя този роман като модерна версия на класическите романтични комедии, изпълнени с надежда, мечти и много остроумие.

Лорън Лейн е известна със способността си да създава омагьосващи любовни сюжети. Нейните 40 романа са преведени на над 10 езика и са продадени в общ тираж от 2 милиона екземпляра по целия свят. С успеха си сред читателите Лейн привлича вниманието на големите медии в САЩ, от които The Wall Street Journal, Inside Edition, Oprah Magazine, BuzzFeed, Cosmopolitan и др.

Грейси Купър е весела, винаги готова да помогне на другите и е безнадеждна романтичка. Когато баща ѝ умира и ѝ завещава магазина си за шампанско, тя прави всичко възможно да запази мечтата му жива, отказвайки се от амбициите си да стане художник. Себастиан Андрюс, невероятно красив, но дразнещо арогантен предприемач, предлага да изкупи договора за наем на Грейси, за да построи небостъргач на мястото на магазина.

Грейси не понася мисълта да захвърли мечтата на баща си, както е направила със своята, но скоро открива, че магазинът едва оцелява. Тя е съкрушена, но не желае да сподели с близките и приятелите си, че започва да обмисля предложението на Себастиан. Вместо това търси утеха от някой, когото никога не е срещала – мъж от приложение за запознанства на сляпо. И докато Грейси постепенно се влюбва в мистериозния непознат, враждебните искри между нея и Себастиан разпалват неподозирани чувства...

„Тази история от Лорън Лейн е лека и освежаваща като чаша шампанско“, споделят от „New York Times“. „Любов на сляпо“ ще накара читателите да се усмихват от първата до последната страница.“

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: