За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
Хули Леонис представи най-новата си книга „Божествената майка“

Хули Леонис представи най-новата си книга „Божествената майка“

Многобройна публика се събра на премиерата на „Божествената майка“ от Хули Леонис, която се проведе на 7 март 2024 г. в клуб „Строежа“. Изданието е четвърто в поредицата „Приказки от XII дом“, публикувана от „Апостроф“, което цели да помогне на хората в процеса на себепознание и разкрива колко различни могат да бъдат взаимоотношенията между майка и дете.

„Едно от най-добрите качества на Хули е, че успява да ни накара да преоткриваме себе си все повече и повече“, сподели Виктория Бисерова, управител на издателство „Апостроф“. „Той се развива, а заедно с него се развиваме и ние. Всяка една негова книга надгражда следващата, като пример за това е и „Божествената майка“. Това необикновено издание ни помага да се опознаем през една друга призма – тази на нашата майка. Книгата показва, че ние имаме най-подходящата майка за себе си, нейните уроци са безценни за нас и разбираме, че кармичните избори не са случайни.“

„За мен е много вълнуващо, че написах тази книга, защото досега не е давана дефиниция за майка“, разкри Хули Леонис. „Това е една специална роля на жената и когато прочетете книгата, ще видите, че аз се опитвам да я поставя в определени рамки. Всяка майка дава една основна поука на детето си и ще откриете, че много от вас не са успели да я научат. Затова в изданието са описани и много сценарии – каква е връзката между биологичната и божествената майка, каква е разликата между условната и безусловната любов и разликата между майчинския инстинкт и обичта.“

За да бъде преживяването на гостите още по-емоционално и специално, по време на събитието се състоя музикално изпълнение от певицата Адриана Бенова и пианиста Калин Жечев. Те трогнаха публиката с известни тематични песни, посветени на майката.

По красив и увлекателен начин, под формата на приказка, книгата отвежда читателите на магично пътешествие, изпълнено с много изненади. Тя има за цел да покаже, че всяко дете има най-правилната майка за себе си, но за да установи това човек човек трябва да отвори съзнанието си и да погледне отвъд социално установения модел за връзка.

Хули Леонис представи най-новата си книга „Божествената майка“
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: