За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
Великият детектив Шаро Холмс се впуска в ново вълнуващо приключение

Великият детектив Шаро Холмс се впуска в ново вълнуващо приключение

Британският писател Тим Колинс превръща децата в детективи


Шаро Холмс, най-великият кучешки детектив в света, е повикан да разреши нов загадъчен случай. В „Шаро Холмс и проклятието на маската на фараона“, издание на „Ентусиаст“, читателите ще бъдат главните помощници на прозорливия Холмс и приятеля му доктор Котсън. Забавната история включва 25 игри и задачи, сред които откриване на разлики в изображения, разшифроване на кодове и логически главоблъсканици.

Тим Колинс е автор на над 30 детски заглавия. Неговите книги са преведени на повече от 40 езика и са отличени с престижни награди във Великобритания и Германия включително „Manchester Fiction City award“ и „Lincolnshire Young People's Book Award“. През 2021 г. авторът попада в краткия списък на годишните награди „Spark!”, чиито победители се избират от малките читатели във Великобритания.

Шаро Холмс и неговият доверен помощник доктор Котсън се отправят на заслужена почивка в Египет, където разбират, че много ценна маска е била открадната. За тяхна изненада те са главните заподозрени. Смелите герои ще трябва да се измъкнат от гробницата на котешките царе и да развалят проклятието на фараона, за да докажат, че са невинни. Приключението им ще ги изправи пред невиждани досега древни мистерии, които бързо трябва да разгадаят, за да хванат истинския крадец навреме.

Забавните въпроси, скритите в илюстрациите послания, заплетените лабиринти и загадки ще превърнат малките читатели в истински детективи, които заедно с Холмс и Котсън ще разрешават най-сложния им случай досега.

Великият детектив Шаро Холмс се впуска в ново вълнуващо приключение
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: