За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
Шаро Холмс разрешава случая с откраднатите кралски бижута

Шаро Холмс разрешава случая с откраднатите кралски бижута

Британският писател Тим Колинс отвежда децата на детективско приключение

Само месец след премиерата на оригиналното издание във Великобритания „Шаро Холмс и случаят с откраднатите кралски бижута“ на Тим Колинс излиза на български език от „Ентусиаст“. Написана с много чувство за хумор, книгата включва над 30 игри и загадки, сред които заплетени лабиринти, пъзели с числа и предизвикателства за търсене и намиране. Готови ли са малките читатели да помогнат на главните герои в разкриването на най-сложния им случай досега?

Тим Колинс е автор на над 30 детски заглавия. Неговите книги са преведени на повече от 30 езика и печелят редица награди във Великобритания и Германия включително „Manchester Fiction City award“ през 2011 г. и „Lincolnshire Young People's Book Award“ през 2012 г.


Когато кралските бижута изчезват от Кучешкия дворец, известният детектив Шаро Холмс и неговият доверен помощник доктор Котсън трябва да разрешат престъплението. Героите са изправени пред сложен случай, тъй като в същото време се извършват много други злодеяния в града. А докато преследват заподозрените, Холмс и Котсън се натъкват на страшния Фантом на канализацията. Ще успеят ли да хванат виновника навреме?

Освен че се впускат във вълнуващо приключение с двамата герои, малките читатели имат възможност да изпробват детективските си умения. Във всяка глава се съдържат въпроси, свързани с нея и с помощта на илюстрациите децата могат да се включат в разгадаването на мистерията. А затруднените ще намерят в края на историята отговорите на всеки един въпрос.

Шаро Холмс разрешава случая с откраднатите кралски бижута
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: