За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
Венета Райкова представя продължението на бестселъра „Триумфът на кучките“

Венета Райкова представя продължението на бестселъра „Триумфът на кучките“

Пет години след излизането на най-големия бестселър на Венета Райкова „Триумфът на кучките“, който разби класациите по продажби с появата си и продължава да се радва на завиден читателски интерес, известната водеща и писателка представя дългоочакваната втора част на най-успешното си заглавие. „Триумфът на кучките. Продължението“ представя страстната любовна история на вече познатите герои, но и разгръща нови сюжети, в които се преплитат жажда за власт, пари и слава, страст, любов и горещи сцени.

Веднага след излизането си през 2016 г. първата част на „Триумфът на кучките“, определян като първия роман таблоид, прикова вниманието читателите. Последваха още седем успешни заглавия, разпродадени в десетки хиляди тиражи и превърнали Венета Райкова в един от най-четените български автори.

„Триумфът на кучките. Продължението“ разкрива дали Виктория и Костов отново ще намерят път един към друг. Ще продължи ли тяхната драматична любовна история? Сега известната телевизионна водеща е изправена пред важно решение – този мъж владее всяка нейна мисъл и двамата не могат да устоят на чувствата си.

През това време враговете на Виктория в телевизията не се спират пред нищо, за да ѝ навредят – на сцената излиза младото поколение кучки!

Каква е съдбата на звездното трио неразделни приятелки – фолкзвездата Александра, бившата мис, омъжена за футболна легенда, Габриела и Виктория, водеща и продуцент на най-гледаното предаване? Ще останат ли все така близки, или улисани в преследването на личното си щастие, ще се разделят?

ПОРЪЧАЙТЕ КНИГАТА ТУК

Венета Райкова представя продължението на бестселъра „Триумфът на кучките“
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: