За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
Шаро Холмс и ужасът на призрачния замък

Шаро Холмс и ужасът на призрачния замък

Дългоочакваната четвърта книга от поредицата за най-великия кучешки детектив е вече на български език. В „Шаро Холмс и ужасът на призрачния замък“, публикувана от „Ентусиаст“, британският писател Тим Колинс кани децата да се включат в най-мистериозното разследване на обичания герой до момента. Изданието е изпълнено с вълнуващи игри и загадки, неочаквани обрати и няколко страховити ситуации, които ще превърнат малките читатели в истински следователи.

Тим Колинс е автор на над 30 детски заглавия. Неговите книги са преведени на повече от 40 езика и са отличени с престижни награди във Великобритания и Германия включително „Manchester Fiction City Award“ и „Lincolnshire Young People's Book Award“. През 2021 г. авторът попада в краткия списък на годишните награди „Spark!“, чиито победители се избират от малките читатели във Великобритания.

В настоящата история Шаро Холмс и д-р Джейн Котсън са повикани за помощ от заможно куче, което забелязва призрачна фигура да броди из замъка ѝ в Котпатските планини. Детективът не вярва, че призраци съществуват, но дори той не може да обясни странните случки в зловещото имение. Ще успеят ли Холмс и Котсън да разгадаят мистерията и да се измъкнат цели от замъка?

Книгата предлага много мигове на забавление, като изпробва детективските способности на децата с 28 игри, лабиринти, логически предизвикателства и задачи за откриване на разлики. Готови ли са малките читатели да помогнат на Холмс и Котсън в най-сложния им случай досега?

Шаро Холмс и ужасът на призрачния замък
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: