За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
Първата любов ще те остави „Без дъх“

Първата любов ще те остави „Без дъх“

В началото на лятото Дженифър Нивън, авторът на световния бестселър „Всички наши места“, се завръща с нов завладяващ роман. „Без дъх“, издаван от „Ентусиаст“, е вълнуващ и откровен разказ за първата любов, за първия сексуален опит, за семейните взаимоотношения и за най-трудната връзка – тази със самия себе си. По-малко от година след излизането си, книгата вече е преведена на над 10 езика и е покорила сърцата на хиляди млади читатели.

Книгите на Дженифър Нивън са издадени в над 50 държави и са носители на десетки литературни награди по целия свят. У нас освен с хитовия роман „Всички наши места“, който беше екранизиран наскоро, тя е позната и с „Вселената на раменете ми“. Новата си книга „Без дъх“ Нивън определя като най-личното нещо, което е писала.

„От такава книга имах нужда, когато бях на шестнайсет, седемнайсет, осемнайсет години. Откровен разговор за секса и любовта, раздялата, развода и колко е важно да откриеш себе си и да напишеш своята история“, споделя авторката.

Няколко дни преди да завърши гимназия Клодин Хенри, главната героиня в романа, има план: да влезе в колеж, да стане известен писател и може би, най-накрая, да прави секс. Точно тогава обаче баща ѝ обявява, че напуска майка ѝ и бъдещето става всичко друго, но не и предвидимо. Пътуването с най-добрата приятелка се отменя и вместо това Клодин и майка ѝ се озовават на остров край бреговете на Джорджия. Остров, на който няма безжичен интернет, мобилни телефони и приятели…

Там обаче в живота на момичето нахлува Джеремая Крю. Той има страст към фотографията и минало, за което не иска да говори. Освен това е красив, свободолюбив, мистериозен. Химията между тях е толкова силна, че Клодин решава той да бъде първото момче, с което ще прави секс. Само секс – нищо повече. Все пак няма достатъчно време, за да се влюби, а и двамата знаят, че това помежду им ще продължи само едно лято. Но може би това лято ще бъде напълно достатъчно…

ПОРЪЧАЙТЕ ТУК

Първата любов ще те остави „Без дъх“
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: