За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
Преходът към себе си

Преходът към себе си

Хули Леонис ни отвежда на най-важното пътешествие в живота на всеки един човек – прехода към себе си. Това е и заглавието на новата му книга, в която топ астрологът и автор ни помага да се свържем с истинското си Аз. „Преходът към себе си“, издавана от „Апостроф“, разкрива какво означава зодиакалният ни знак и как това може да ни помогне да постигнем хармонична връзка със себе си.

Връзката със себе си обаче не бива остава на повърхността. Защото според Хули Леонис дълбочината предполага обръщане към себе си и минаване на цялата реалност през личната призма за правилно и неправилно, тоест преминаване на реалността през собствената истина.

Именно върху това се съсредоточава Хули Леонис в първата част от книгата. В нея топ астрологът дава отговори десетки въпроси, които ни помагат да открием нашето лично щастие: Какво означава зодиакалният ни знак и какъв е пътят, описан от него? Защо сме избрали да се родим под този зодиакален знак и каква тема лекуваме в родовата ни система? Каква е ролята на родителите? Как да превъзмогнем пречките пред това да бъдем себе си? Как да бъдем най-добрата версия на себе си според зодиакалния си знак?

Във втората част читателите ще имат възможност сами да проследят индивидуалните характеристики на своя зодиакален знак и да открият: Кои са ниските и високите му вибрации? При каква родова енергия се ражда човекът с определен зодиакален знак? Как той да извърви прехода към себе си?

Според Хули Леонис животът изисква от нас да направим избор. Едната възможност е да се потопим в колективните полета на страха и да разболеем себе си, другата опция е да се излекуваме, а лечението е възможно само чрез осъзнаване. „Преходът към себе си“ ни посочва пътя към него.

Премиерата на книгата ще се състои на 7 октомври от 18:30 ч. в бар „Singles“ на ул. „Сан Стефано“ 22.

 

Преходът към себе си
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: