За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
Поредицата „Живей бързо“ продължава

Поредицата „Живей бързо“ продължава

След засилен читателски интерес журналистката Надя Чолакова представя дългоочакваното продължение на знаковата си поредица за подземния свят у нас. „Живей бързо. Залезът на босовете“ е петата част от успешната серия на авторката, разпродадена в общ тираж от над 200 000 екземпляра от 2007 г. насам.

Надя Чолакова е кралицата на криминалния репортаж. Текстовете ѝ за подземния свят са цветни, нестандартни и различни. Публикувани са във вестниците „1000 дни“, „Континент“, „Стандарт“, „Труд“, „168 часа“, където 9 години завежда отдел „Разследване“. Впоследствие работи в българските издания на списанията „Max“ и „Amica“, част е от екипа на предаването „Станция Нова“, а от 2010 г. нейни очерци редовно излизат в сп. „Биограф“.

И този път авторката не разочарова почитателите си и разказва увлекателна криминална приказка за едно пожертвано поколение спортисти, което скача в престъпността по детински. Като в игра на война. Само смъртта е истинска в приказката. Всичко друго – плод на незрялост. Героите стават антигерои, идеалите се израждат. Триумфът издига стена на плача. Защо ДС създава и премахва своите деца?

Из страниците на „Живей бързо 5. Залезът на босовете“ се пренасяме в истинска машина на времето. Тук шества главният персонаж на поредицата Георги Илиев с неизброимата си свита. Има сензационни разкрития на знаковите подземни фигури, ганстерски престрелки, подялба на територии, наркотици, манекенки. Напрегнат криминален трилър, който се чете на един дъх!

ПОРЪЧАЙТЕ КНИГАТА ТУК

Поредицата „Живей бързо“ продължава
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: