За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
Печатната грешка на Людмила Филипова

Печатната грешка на Людмила Филипова

До какво може да доведе обикновена печатна грешка? Възможно ли е един редови гражданин да крие фатална за Вселената технология? И след като действителността се е превърнала в нелепа измислица, как ще се възстанови така нужното равновесие в света на човеците?

Известната писателка Людмила Филипова отговаря на тези и още десетки чудати въпроси в най-нетрадиционната си книга „Печатна грешка“. След осезаемо отсъствие от родния пазар издателство „Ентусиаст“ публикува отново сатиричния роман, който доказва, че всеки от нас може да бъде център на Вселената. Поне веднъж в живота си.

Историята ни среща с един средностатистически и леко депресиран гражданин на Земята на име Лефер Балкански, който мечтае да бъде писател, но си изкарва хляба като синоптик в телевизия. И всичко това, докато въздиша по несподелената си любов. Редица необичайни обстоятелства го подтикват да поеме на пътешествие през времето и пространството и го поставят в абсурдно-иронични ситуации.

Романът „Печатна грешка“ представя Людмила Филипова в едно различно амплоа – това на автор на сатира, която ни забавлява, разсмива, но и ни кара да се замислим над редица сериозни въпроси за властта, медиите, технологиите, религиите и мястото на човека в този абсурден, смешен и небивал на моменти театър, в който играем всекидневно.

Освен да ни забавлява и да ни предостави възможност за бягство от реалността, тази остроумна история ни дава и много ценен урок – да не се вземаме прекалено насериозно, защото една проста печатна грешка може да промени всичко!

ПОРЪЧАЙТЕ КНИГАТА ТУК

Печатната грешка на Людмила Филипова
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: